Het zal inmiddels duidelijk zijn dat het seizoen bijna is afgelopen en dat het voor sommige teams nog erg spannend is. Jullie hebben gisteren al alles kunnen lezen over de spannende wedstrijden van D7, D9 en D11, maar er valt nog meer te beleven in het RSC vanavond.

Naast D11 spelen namelijk D6 en D10 ook in de eerste ronde. Heyendaal D6 sluit het seizoen af met een pittige wedstrijd tegen de kampioen. De dames kunnen terugkijken op een goed seizoen en kunnen tevreden zijn met de resultaten. Zij begonnen het seizoen met trainers Neele en Babet en later dit seizoen hielp ook Maike hen het niveau hoog te houden. Heel veel succes bij de laatste wedstrijd dames, de volle tribune zal ook jullie voorzien van aanmoediging bij deze laatste wedstrijd. Heyendaal D10 speelt de laatste wedstrijd tegen Volamie. Ook D10 boekte net zoals D6 goede resultaten dit jaar en er valt zeker ook nog iets te winnen vanavond. D10 staat nu op een vijfde plek, maar kan het seizoen op de vierde plek afsluiten. De dames moeten minimaal drie punten pakken om deze vierde plek te behalen. Nog meer teams om aan te moedigen dus!

In de de tweede ronde komt naast de spannende wedstrijden van D9 en D7 ook Heyendaal D12 in actie. De dames van Marc en Dion draaiden een goed jaar zowel in het veld als daarbuiten. Er waren altijd wel dames van het twaalfde te vinden op de tribune of in Café Daen ook als zij geen wedstrijd hadden. Daarnaast organiseren de dames zowel het intern toernooi en de Batavierenrace waarvoor natuurlijk heel veel dank. Maar ook in het veld boekte zij aanzienlijke prestaties en staan zij op een prachtige derde plek. Vanavond spelen zij hun laatste wedstrijd tegen de weekenders en wat de uitslag daarvan ook gaat zijn, de derde plek is en blijft van Heyendaal D12, hulde!

Natuurlijk kan deze laatste donderdag maar op één manier worden afgesloten en dat is in Café Daen! Trommel al je teamgenoten op om samen nog een drankje te drinken en het seizoen op gepaste wijze af te sluiten. Je hoeft elkaar gelukkig niet al te lang te missen na vandaag. Zaterdag verzamelen we natuurlijk allemaal in de Ark van Oost om D3 te ondersteunen tijdens hun kampioenswedstrijd.