Deze laatste donderdag van het seizoen worden er zes wedstrijden gespeeld in het sportcentrum, waarbij er drie wedstrijduitslagen zeer belangrijk kunnen zijn voor volgend seizoen. Dus laten we eens gek doen! Iedereen die morgen op de tribune verschijnt om alle teams bij te staan in hun laatste wedstrijd van het seizoen, kan maar liefst drie punten verdienen voor het Supporter van de Maand klassement. Of je nu zelf moet spelen of niet in iedere ronde zijn er belangrijke wedstrijden die jouw tromgeroffel zeker kunnen gebruiken. Dus iedereen die op de tribune is en een briefje invult voor het Supporter van de Maand klassement ontvangt drie hele punten!

D7 speelt een ijzersterk seizoen, maar ze hebben toch echt jouw hulp nodig met de laatste loodjes. Ze staan nu op de tweede plek, maar die delen ze met Pegasus D7. Drie keer raden wie hun tegenstander van morgen is…juist de smurfen uit Nijmegen-Oost. Met allebei exact 65 punten op de teller, beslist de wedstrijd van morgen wie er promotiewedstrijden mag gaan spelen op 6 mei. Gisteren organiseerden de dames van het zevende nog de jaarlijkse kroegentocht. Ik stel voor dat we morgen als dank voor deze goede organisatie allemaal verzamelen op de tribune en hen onder luid gejuich en applaus naar de overwinning helpen in deze Nijmeegse derby.

D7 is niet de enige die strijdt om een plekje in de promotiewedstrijden. D9 gaat met hetzelfde doel de wedstrijd in morgen. De dames moeten een setje pakken om hun PD-plek te verzilveren, maar dat klinkt makkelijker dan het is. De dames nemen het namelijk op tegen de kampioen van hun poule, Ikaros. Alle aanmoediging is dus ook bij deze wedstrijden van harte welkom. Wie weet wordt je aan het einde van de wedstrijd beloond met een slokje van de favoriete drank van de dames, de altijd verfrissende Italiaanse anijslikeur Sambuca. (Dit gebeurt natuurlijk enkel braaf buiten het terrein van het Sportcentrum. ;))

Naast de teams die strijden voor de PD-wedstrijden is er ook nog een team morgen die juist graag van de PD-plek af wil. D11 staat nu op de tiende plek en dat betekent PD, maar zij kunnen nog van deze plek af komen. Het verschil met de nummer negen is twee punten en beiden hebben nog een wedstrijd op het programma staan. Het ligt er dus aan wat de concurrent morgen doet, maar op papier hebben de dames een makkelijkere tegenstander dan de concurrent. Ook D11 ziet morgen dus graag een overvolle tribune in de eerste ronde! Ben jij erbij?

Natuurlijk gaat eerst alle aandacht uit naar de spannende wedstrijden van morgen. Maar als je dan toch dingen uit je agenda aan het schrappen bent, maak dan gelijk de zaterdagmiddag even vrij. Om 16.15 barst daar met veel geweld de kampioenswedstrijd van D3 los en dat feestje wil je niet missen. Voordat het een feestje is moet er eerst wel ruim gewonnen worden en daar kan jij met jouw aanmoediging natuurlijk een handje bij helpen!