Na D4 spelen vandaag D5, D2 en H2 hun laatste wedstrijd. H1 trekt vandaag ook de wedstrijdtenues uit de kast en speelt hun tweede wedstrijd in drie dagen. D5, D2, en H1 spelen gezellig in Nijmegen, dus jij kan hun komen aanmoedigen op de tribune en zo ook nog eens je punten verdienen voor supporter van de maand!

Ronde 1
D5 heeft een aardig seizoen gedraaid onder begeleiding van coaches Bas en Sander en staat momenteel op de 4e plek. Deze plek blijft van hen als ze vandaag met 4-0 weten te winnen van Vocasa D4. Afgelopen donderdag hebben ze een oefenwedstrijd gespeeld tegen D3, waardoor zij nu helemaal ready to go zijn. Voor de mensen die dachten dat ze de laatste wedstrijd van Akkelijn Elshof hadden gemist afgelopen donderdag: onze oud-commissaris Volleybalzaken helpt D5 vandaag tegen de paarse shirtjes en dat zal dan echt haar aller, aller, allerlaatste wedstrijd zijn voor Heyendaal. Nu Akkelijn de vereniging verlaat moet de luide aanmoediging toch echt van iemand anders gaan komen. Dus kom naar de tribune en laat je beste Akki-immitatie zien.

Naast D5 komt om 13.00 ook D2 in actie tegen Gemini. De dames staan op een vijfde plek, maar de vierde plek is natuurlijk toch net iets mooier en die ligt nog binnen handbereik. Voor Gemini is de wedstrijd spannender, want zij staan nog oog in oog met de degradatieplekken. D2 heeft daar echter geen boodschap aan en wil met de volle punten het seizoen afsluiten. Afgelopen week werd de tiende vijfsetter van het seizoen gespeeld en de dames zijn er op gebrand om dit er geen elf te laten worden. Moedig jij de dames vandaag aan tijdens hun laatste wedstrijd?

Ronde 2
In de tweede ronde speelt H1 zielsalleen tegen Xanthos. Dat is natuurlijk altijd even wennen zo’n stille hal, maar als we er nu eens met zijn alle voor zorgen dat het niet zo stil is, maar dat we gewoon trommelen en meezingen met de mannen dan zou de grote lege hal zomaar eens sfeervol kunnen worden. De derde plek ligt voor de mannen nog in het verschiet en gezien het programma van de resterende wedstrijden, zou dit geen moeilijke opgave moeten zijn.

Naast Akkelijn, zijn er ongetwijfeld meer Heyendalers die vandaag voor het laatst hun groene wedstrijdshirt zullen aantrekken. Geef deze Heyendalers een warm afscheid en kom naar de tribune om hun aan te moedigen in hun laatste Heyendaalminuten!