Jullie zijn vast allemaal verdrietig dat het seizoen op zijn eind loopt en alsof dat nog niet erg genoeg was zijn er morgen ook nog eens geen wedstrijden in het RSC. Er komen enkel twee teams in actie vanavond in de nevobocompetitie en dat zijn D4 en H1. Heyendaal H1 reist vanavond af naar Druten en speelt daar een zeer belangrijke wedstrijd tegen DVV, de koploper. Heyendaal H1 staat nog op een vierde plek, maar heeft aanzienlijk minder wedstrijden gespeeld en kan zelfs nog kampioen worden. Het moet dan wel allemaal uitzonderlijk goed lopen bij de mannen, maar theoretisch gezien is alles dus nog mogelijk. Wanneer de mannen er in slagen 4-0 van DVV te winnen zijn zij een stapje dichter bij het kampioenschap of de P/D. Nu denk je super leuk een wedstrijd in Druten, maar nu kan ik nog steeds geen volleybal kijken…

Niets is minder waar, want Heyendaal D4 speelt in het gezellige Nijmegen-Oost tegen Pegasus D5. Het is de allerlaatste wedstrijd voor de dames van dit seizoen en wat is er nou leuker dan dit af te sluiten met een volle groene tribune? Het bestuur reist af met de supportersbox naar de Ark van Oost waar er voor jullie natuurlijk weer supporterspunten te verdienen zijn! De mannen van H1 zijn er niet bij dus sla je slag en wordt de eerste supporter van de maand die niet in H1 zit! Kom jij de dames aanmoedigen, zodat zij hun laatste wedstrijd met winst afsluiten? Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er in de Ark wel gewoon een biertje op de tribune genuttigd mag worden, dus wat houd je nu nog tegen?