Na de prachtige Super Saturday van vorige week zullen er ook vandaag weer wedstrijden gespeeld worden in het sportcentrum. Wil jij de laatste maand van het seizoen nog kans maken op de titel Supporter van de Maand, kom dan naar de tribune van het RSC en pak de punten!

Om 15.00 uur speelt Heyendaal H1 tegen Gemini H1. Vorige week waren zij in Café Daen te vinden als onder andere Thierry Baudet, Ancilla van de Leest van de Piratenpartij en Marianne Thieme en zorgden ze voor een geweldige borrel. Vandaag is het weer tijd voor volleybal in plaats van politiek. De vorige keer wisten de mannen van het eerste met 3-1 van dit team te winnen. Zou er vandaag weer winst in zitten en kunnen ze misschien alle vijf de punten in Nijmegen houden? Het zijn belangrijke punten voor H1, want ook zij zijn nog in de race voor promotie.

Naast H1 speelt Heyendaal D1 ook tegen Gemini. De dames doen het goed in de derde divisie en vandaag kunnen ze misschien wel weer wat puntjes pakken. De vorige keer namen ze 3 punten mee uit Elst. Zouden ze vandaag weer kunnen winnen en misschien deze keer zonder vijfde set? De dames kunnen jullie aanmoediging zeker gebruiken!

Naast de twee wedstrijden in het sportcentrum, reizen D2 en H2 vandaag af naar het mooie Wageningen om het daar op te nemen tegen Scylla. De Nevobo voorspeelt twee vijfsetters, dus spannend zal het vast worden. Hopelijk weten ze de winst gewoon weer mee naar Nijmegen te nemen!