Lieve, groene Heyendalers,

Morgen staat er voor de wedstrijd van onze mannen van het eerste een primeur gepland. Bij de wedstrijd die zij spelen zal voor het eerst gebruik gemaakt worden van het DWF.
Tijdens de ALV is al kort besproken dat de hele zaalcompetitie vanaf volgend seizoen zal overstappen op het DWF. Vandaar dat we hiermee alvast gaan oefenen bij de laatste wedstrijden van dit seizoen.

Het is voortaan zo dat er bij de Nevobo een standaardteam bekend is. Hieruit zal de aanvoerder in de week voor de wedstrijd de spelers kunnen selecteren die gaan deelnemen aan de wedstrijd, door in te loggen via www.dwf.volleybal.nl.
De scheidsrechter kan vervolgens vlak voor aanvang van de wedstrijden via zijn/haar smartphone nog spelers toevoegen/verwijderen mocht dit nodig zijn.
Tijdens de wedstrijd houden de tellers op een speciaal kladformulier de standen en de overige gegevens van de wedstrijd bij. Deze hoeft na de wedstrijd niet meer opgestuurd te worden naar de Nevobo.
Na de wedstrijd voert de scheidsrechter alle uitslagen en de spelers die gespeeld hebben via zijn/haar smartphone in, in het DWF en kunnen de aanvoerders hierna akkoord geven. Kortom vrij simpel om mee te werken!
Wil je het allemaal nog even rustig nalezen? Dat kan via https://www.nevobo.nl/cms/download/1668/Handleiding%20DWF%20%27Resultaat%20invoeren%27.pdf

Naast aanstaande zaterdag, zal het gaan om de volgende wedstrijden:

Zaterdag 15 april:
– Heyendaal DS 2 – Gemini DS 2
– Heyendaal DS 5 – VoCASA DS 4

Donderdag 20 april:
– Heyendaal DS 6 – Tweestroom DS 1
– Heyendaal DS 10 – Volamie DS 1
– Heyendaal DS 9 – Ikaros DS 3
– Heyendaal DS 12 – Weekenders DS 4

Staat jouw wedstrijd hiertussen, dan is het niet nodig om in de stress te schieten. De aanvoerders van de teams en de scheidsrechters die hierbij ingepland staan krijgen  nog een mail met de laatste instructies.
Mochten er na aanleiding hiervan nog vragen zijn, dan kan er altijd gemaild worden naar volleybalzaken@nsvvheyendaal.nl

Hieronder vindt je nog een voorbeeld van het kladformulier.
voorbeeld DWF