Het is een mannenavondje vanavond in het RSC, maar gelukkig zorgen D4 en D8 ook nog voor het nodige oestrogeen. Vijf teams trekken vanavond voor een van de laatste keren hun muta-wedstrijdshirt aan en proberen op de valreep nog alles uit het wedstrijdseizoen te halen.

Ronde 1
Om 19.45 starten de mannen van Carmen Cremers en Fleur Pelle. In theorie kan Heyendaal H3 nog tiende worden, zoals coach Carmen het mooi verwoord. De mannen moeten dan echter nog flink aan de bak. Vanavond nemen ze het op tegen Trivos H2. Lukt het de mannen om de laatste wedstrijden van het seizoen winnend af te sluiten?

Naast H3 speelt ook Heyendaal D8. Net zoals H3 bevindt D8 zich in de gevarenzone en vandaag staat er een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. D8 staat momenteel op de 11e plek en zij nemen het op tegen de nummer 10, Boemerang Komeet. Een overduidelijke winst kan nog voor wonderen gaan zorgen. Moedig de dames dan ook flink aan!

Ronde 2
In de tweede ronde spelen er drie teams, waaronder Heyendaal D4. De dames spelen tegen de hekkensluiter van de poule, maar dat betekent dus een extra lastige wedstrijd, waar elk punt tegen voelt als een beetje verlies. Zorg dat de dames vooral het gevoel van winnen meekrijgen en moedig hen aan op de tribune.
Heyendaal H4 speelt ook de tweede ronde en spelen voor een PD plek, die ze krijgen wanneer ze derde worden. Laat hun tegenstander nu net de nummer vier van de poule zijn. H4 staat weliswaar met zeven puntjes voor dus als de mannen winnen is de derde plek gegarandeerd van hun. Verlies zou ook niet erg zijn mits dit verlies in een vijfsetter wordt behaald. Kortom een wedstrijd die belangrijk is voor de mannen van Luuk Geurts. Ben jij erbij vanavond?
Heyendaal H5 verzorgt de derde wedstrijd die te aanschouwen is vanavond. De mannen van het vijfde staan redelijk steady op de elfde plek. Het is een wonder dat er na hun teamweekend in Winterberg niet meer blessures zijn gevallen dan de mannen al hadden. Alleen trainster Aline kwam geblesseerd thuis. Lukt het de mannen dit seizoen nog één keer compleet aan te treden?

Shotjes!
Na alle coalities die vorige week zaterdag gesloten zijn, kunnen jullie vast geen shotjes meer kunnen zien. Maar zoals een echte student betaamt is het altijd tijd voor alcohol en dus ook altijd tijd voor shotjes! Kom met minimaal vijf teamgenoten naar Cafe Daen en geniet van een heerlijke alcoholische versnapering!