Jongens, heren, mannen. Wij zijn op zoek naar jullie! Onze herenteams hebben zoals elk jaar weer wat versterking nodig en hopelijk kun jij ons daarbij helpen.

Wij zijn NSVV Heyendaal, aangenaam. We bestaan al 50 jaar (hoera!) en we zijn een van de grootste binnensportverenigingen in het Nijmeegse studentenleven. Met 12 damesteams en 5 herenteams spelen we mee in de officiële competitie van de Nederlandse Volleybalbond, op allerlei niveau’s zodat er voor iedereen een mogelijkheid is om mee te doen. Naast al dit zware werken bevinden we ons ook vaak in Café Daen, op de tribune van het RSC en kun je ons tegenkomen op elke andere plek die je maar kunt bedenken. Zo doen we ook elk jaar mee aan de Batavierenrace en organiseren we onze eigen toernooien. Maar volleybal doe je niet alleen, dat doe je met een team. Teamuitjes, teambesprekingen en vóóral teamgevoel horen daar natuurlijk ook allemaal bij. Kortom: alleen maar gezelligheid!

Dus, ben jij of ken jij die man die we zoeken? Interesse in volleybal, studerend aan de Radboud Universiteit of HAN? Neem dan nú contact met ons op door te mailen naar tc@nsvvheyendaal.nl.