Dertien Heyendaalteams spelen vandaag hun laatste wedstrijd van de maand maart. Vijf van deze teams hebben het geluk de wedstrijd thuis te spelen. Maar ook in andere sporthallen lijkt het een Heyendaalavond te zijn. Zo spelen D9, D10 en D12 alledrie om 19.30 in de VoCaSahal en komen H3, D8 en D4 in actie in Bemmel. Je denkt nu natuurlijk, maar wat blijft er dan nog over voor in het RSC? Naar welke wedstrijden kijk ik vanavond als ik de laatste supporterspunten van de maand maart binnen kom slepen? Nou dan zie je volgende wedstrijden:

Ronde 1
Heyendaal D3
neemt het op tegen Pegasus D5. Voor D3 is het belangrijk dat ze geen punten meer laten liggen, want dan slagen zij erin de concurrentie voor zich te houden. Zij moeten zich dus focussen en zich niets aantrekken van de prognose 3-1. Hebben de dames eigenlijk al de taart in ontvangst mogen nemen voor de setstand 25-9 tegen Atalante, Cees?
Naast D3 speelt Heyendaal D6 tegen Touché. D6 ging dit seizoen ietwat laat van start, maar dat is D6 eigen. Zij vierden Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw immers ook pas in februari. In de competitie staan ze nu op een zevende plek. Het gat met de nummer acht is groot zat en het linkerrijtje is zeker nog binnen hand bereik. Touché staat tweede en zou in theorie nog eerste kunnen worden. Zij zullen daarom ook extra gemotiveerd zijn vanavond. Help jij onze dames op hun weg naar de zesde plek?

Ronde 2
In de tweede ronde krijg je met drie wedstrijden op het programma pas echt waar voor je supporterspunten. Heyendaal D7 heeft nog een aantal zeer spannende wedstrijden op het programma staan. Zo spelen zij hun laatste wedstrijd tegen directe concurrent Pegasus D7. Vanavond staat er eveneens een spannende pot op het programma. Zij spelen tegen de nummer vier, Trivos. Wanneer D7 4-0 verliest staan de dames gelijk, maar wanneer de dames dus winnen vanavond, verstevigen ze hun tweede plek. Dit zou natuurlijk een fantastische prestatie zijn, die nog leuker is wanneer er veel publiek op de tribune zit! Help de dames om hun eigen spel te blijven spelen en de tegenstander helemaal gek te maken.
Heyendaal D11 komt ook in actie vanavond en wel tegen Vocasa D9. Vocasa D9 wist nog maar 7 punten te pakken dit seizoen en lijkt dus een gemakkelijke tegenstander. Als het de dames opnieuw lukt om met 4-0 te winnen van deze paarse dames, dan komen zij weer dichter bij de nummer 9 en komt de veilige zone zeker in zicht. Kom jij naar de tribune om de dames een hard onder de riem te steken tijdens deze ogenschijnlijke makkelijke wedstrijd?
De laatste wedstrijd die vanavond gespeeld wordt is de wedstrijd van Heyendaal H5. Zij spelen net zoals D3 tegen Pegasus. Het is bij de mannen altijd weer de vraag welke spelers er aantreden, maar desalniettemin blijft het een team en houden zij er van om andere teams beter te leren kennen. Zo gingen zij dit jaar onder andere met D10 en D12 op date en leerden op die manier hun verenigingsgenoten beter kennen. Kom jij vanavond naar de tribune om de volleybalkwaliteiten van H5 nog beter te leren kennen?

Na de wedstrijden is iedereen natuurlijk weer welkom in Café Daen. Een team met tenminste vijf spelers aanwezig krijgt heerlijke bitterballen van onze eigen Marijntje. Vergeet niet dat het aanstaande zaterdag ook een gezellige boel is in Café Daen. H1 organiseert dan een nu al onvergetelijke borrel waar je zeker bij wil zijn!