Fiere Heyendalers,

Op 1 april is het al weer tijd voor de tweede Super Saturday! Op deze zaterdag zal je kunnen genieten van 5 wedstrijden, gespeeld door H1, H2, D1, D2 en D5. Het beloven spannende wedstrijden te worden, dus die wil je zeker niet missen. Maar uiteraard houdt het daar niet mee op. Er zullen ook weer 5 mini’s klaar staan om hun volleybalkunsten bij de volwassenen te showen. Alleen al voor het volleybal zou je naar de tribune moeten komen, maar er is meer!

Tijdens de Thirsty Thursday was er de kans om extra veel punten te scoren voor Supporter van de Maand door je familie leden een biljet voor jou te laten invullen, deze kans keert terug op de Super Saturday! Als je zelf speelt en je familie vult voor jou een biljet in krijg je maarliefst 2 extra punten, nodig dus nu alvast je familie uit en start op 1 april bovenaan in het klassement!

Na de wedstrijden zal er net als bij de vorige Super Saturday de mogelijkheid zijn om te dineren bij de Waagh. Voor maar 12,95 krijg je een heerlijk drie gangen diner voorgeschoteld. Uiteraard is ook jouw familie hierbij van harte welkom, dus nodig ze zeker uit! De vorige editie was zeer geslaagd, deze keer wordt natuurlijk alleen maar leuker! De inschrijvingen voor het diner zullen vanavond open gaan.

Na het diner vertrekken we met z’n allen naar Café Daen, waar Heren 1 een prachtige borrel voor ons zal hebben georganiseerd! Wat ze precies van plan zijn blijft nog even geheim, maar het wordt vast en zeker fantastisch!

Al met al genoeg reden om naar de Super Saturday te komen! Laten we er met zijn allen een fantastische dag van maken.

Oh, en bij zijn is natuurlijk mee maken!