Vanavond wordt een avond met een lach en een traan. Natuurlijk zal er veel gelachen worden op de tribune, in het veld en in Café Daen. Maar vandaag neemt Heyendaal ook afscheid van een volleyballer die veel voor de vereniging betekend heeft. Zo organiseerde hij in zijn jonge jaren onder andere VVH Beach en was hij dit jaar verantwoordelijk voor de Heyendaalslag. Hij zegt altijd wat hij vindt en hij is mega fanatiek in het veld. Zeker wanneer hij iemand afblokt moet diegene het ontgelden. De sterspeler van H4, Luuk Joling, vertrekt morgen naar Berlijn en speelt vanavond zijn aller- aller- allerlaatste wedstrijd in het groen. Laat die wedstrijd nou net een thuiswedstrijd zijn, waarbij jij dus zonder veel moeite aanwezig kan zijn! De mannen van het vierde nemen het om 19.45 op tegen Pegasus. Zorg jij voor een onvergetelijke laatste wedstrijd met een oorverdovende publiekswissel? Uitspelende teams niet getreurd, Luuk zal ongetwijfeld nog een drankje drinken in Café Daen, dat is jouw kans om hem gedag te zeggen en veel plezier te wensen in Berlijn!

Om 19.45 komt ook D3 in actie. De dames bevonden zich afgelopen weken in een klein dalletje en willen graag weer naar de top. Vanavond willen zij dan ook alle punten pakken tegen de nummer 10. Daarnaast zullen zij in hun achterhoofd ook een klein beetje in Bemmel zijn, waar D5 belangrijke punten kan pakken voor D3. Heyendaal D5 neemt het namelijk op tegen Kidang D1 de huidige nummer 1 van de poule. Als Heyendaal D5 er in slaagt minimaal drie punten te pakken, heeft D3 het kampioenschap weer binnen handbereik. D5 neemt vanavond overigens ook afscheid van een speler. Mirte van Driel vertrekt aanstaande zondag op spontane wijze naar Indonesië om daar te genieten van het afgestudeerde leven. D5 is er natuurlijk op gebrand om Mirte een leuke finale wedstrijd te bezorgen. Lukt het D5 die punten te pakken vanavond en nog belangrijker lukt het D3 om alle punten in eigen huis te houden?

Tweede ronde
Om 21.30 spelen er niet twee maar drie teams de sterren van de hemel. Een van die teams is D11. Zij hebben vanavond geen gemakkelijke tegenstander, maar de motivatie is daarom niet minder groot. De dames staan op een tiende plek en willen vanzelfsprekend van die PD-plek af. Dat is nog hartstikke goed mogelijk, maar de puntjes moeten dan wel gepakt worden. Kortom D11 kan jouw aanmoediging goed gebruiken vanavond in hun strijd tegen Kidang D5.
Naast D11 speelt het ijzersterke D7. D7 staat op een fantastische tweede plek, maar eerlijk is eerlijk nummer drie, vier en vijf komen toch echt gevaarlijk dichtbij. Gelukkig kunnen ze daar vanavond iets in veranderen! Ze nemen het op tegen Isala, de nummer vijf van de poule. Bij winst maken ze het gat in ieder geval weer wat groter en mogen ze nog genieten van die tweede plek.
Het derde team dat in actie komt is het altijd gezellige H5. Vorige week organiseerde zij nog de Bierbingo in café Daen, vanavond shinen zij gewoon weer in het RSC. En dames en heren er zouden vanavond zo maar eens punten gepakt kunnen worden door de mannen. Zelf staan zij op een elfde plek en zij nemen het vanavond op tegen de nummer 9. De vraag is echter, zoals elke week, speelt H5 helemaal op eigen kracht of lenen zij wat spelers van H4? Een spannende pot dus en we weten inmiddels dat de heren helemaal opbloeien met een beetje aanmoediging vanaf de tribune. Schreeuw de heren dus naar hun overwinning!

Bitterballen
Vanavond ontvangt ieder team dat met tenminste vijf spelers in Daen is, een heerlijke schaaltje bitterballen! Jij komt toch ook nog even een klein biertje drinken?