Vandaag spelen vier Heyendaalteams hun wedstrijden. De meeste mogen hiervoor een stukje reizen, maar D2 mag vandaag genieten van het thuisvoordeel.

Het is rustig vanmiddag in het RSC, maar in één zaal zal er toch een zekere onrust heersen. In hal 2a komt D2 in actie tegen Scylla, een nog onbekende tegenstander voor de dames. Kom jij de dames aanmoedigen om de zaal een beetje minder stil te maken en het irritante scyllaaaaa, scylla te doen verstommen? Omdat het RSC bezig is met verbouwen en de tribune boven vol staat met spullen, zullen er beneden bij het veld een paar stoelen worden neergezet, waar jullie als enthousiast publiek plaats kunnen nemen. Uiteraard zal hier ook de supportersbox klaar staan. D2 speelde nog niet eerder tegen dit team en weet dus niet goed wat zij kan verwachten. Gezien de stand zou winst er zeker in moeten zitten, maar alle aanmoediging naar deze overwinning is natuurlijk welkom. Helaas, is het team niet helemaal compleet, maar met hulp van D3 moeten zij toch een eind kunnen komen. Het gaat om belangrijke punten voor de dames, want wanneer zij in komende twee wedstrijden 9 punten weten te behalen, zorgen trainers Thom en Derk voor de eerste twee flesjes drank op het teamweekend.