Fiere Heyendalers,

Afgelopen maand is er weer flink gestreden om de punten in het TOTO-klassement. Het was tot het eind een spannende strijd, maar er kan er maar één de beste zijn. Deze maand is dat….. Rosa van der Deen! Van harte gefeliciteerd met deze zwaar bevochten overwinning, de oorkonde komt naar je toe! Morgen begint er weer een nieuwe maand, dus zorg dat je je TOTO invult. Nieuwe ronde nieuwe kansen!

De TOTO was niet het enige waar voor gestreden werd afgelopen maand, ook voor de Supporter van de Maand konden jullie punten verdienen. Iedere donderdag en zaterdag heeft de Supportersbox op de tribune gestaan en is zelfs mee gereisd naar verschillende uitwedstrijden. Jullie hebben fanatiek meegedaan en je stem goed laten horen! Er is echter één iemand die bijna overal aanwezig was en de concurrentie nipt heeft verslagen: Roel Veerbeek!

Van harte gefeliciteerd met het verdienen van deze prestigieuze titel! Komende maand mag jij je de enige echte Supporter van de Maand noemen. Uiteraard komen hier een paar extraatjes bij kijken. Zo heb je als enige het recht om op de Troon te zitten en de Supporter van de Maand Kroon te dragen. Ook mag je als eerste je naam op de Supportersbox zetten, zo kan iedereen voor altijd zien wie als eerste deze titel heeft gedragen.

Ben je benieuwd hoe dit er uit ziet? Kom dan morgen naar de tribune en zie het met eigen ogen! Als je er dan toch bent kun je gelijk meedoen aan de nieuwe Supporter van de Maand competitie. Want ja mensen, we gaan gewoon door! Ook deze maand kun je weer punten verdienen, wie weet kun je Roel volgende maand opvolgen. Morgen is een extra mooie dag om je strijd om de titel te starten, want als je je familie meeneemt kun je dubbele punten verdienen! Zoals jullie namelijk wel zullen weten is het morgen Thirsty Thursday: Family edition, dus nodig nog snel je familie uit om je wedstrijd te komen aanschouwen!

Veel geluk in de strijd de komende maand en hopelijk allemaal tot morgen op de tribune!