Vanavond speelt H5 tegen Volamie H2 in Oosterhout. De mannen hebben het niet makkelijk dit jaar. Op papier zijn zij het meest gevulde herenteam van de vereniging, maar in de praktijk zijn zij vaak maar met weinig. Geblesseerden, werkenden, het gaat niet helemaal vanzelf bij de heren. Vaak staan zij met half H4 in het veld of nemen zij meiden mee, zoals Karlijn de Vries twee weken geleden. Vorige week kwam de versterking van Maarten Paquay. Wie zouden zij vanavond meenemen ter versterking? Er zouden zomaar punten te verdienen kunnen zijn deze avond. Lukt het de mannen nog een plekje te stijgen en een PD plek te bereiken?

Donderdag organiseren zij in ieder geval, om iedereen te bedanken voor de hulp en steun, een fantastische borrel in Cafe Daen. Aansluitend aan de tribune-avond nemen zij het heft in eigen hand en organiseren zij de bierbingo! Proost jij met de mannen mee op een betere opkomst voor bij de laatste wedstrijden van dit seizoen?