Aanstaande donderdag, 2 maart 2017, is het tijd voor de Thirsty Thursday: the family edition! We nodigen iedereen uit om naar de tribune te komen om de zes wedstrijden van die avond te aanschouwen. Benieuwd naar het programma van het RSC die avond? Klik dan op onderstaande link! Natuurlijk zijn er ook veel teams die elders in Nijmegen en omgeving spelen. Sommige spelen zeer vroeg en kunnen de tweede ronde in het RSC nog meepakken en de andere teams zullen we natuurlijk in Cafe Daen tegenkomen! De zaterdagteams zijn er natuurlijk ook allemaal bij, toch dames en heren?

Programma RSC 2 maart 2017

Het leukste van deze avond is dat al je familie, vrienden, grote liefdes, kennissen, huisgenoten, studiematen en collega’s uitgenodigd mogen worden om naar de tribune te komen. Zij kunnen zelfs extra punten voor je verdienen voor het supporter-van-de-maandklassement! Naast de wedstrijden en het supporter-van-de-maandklassement zijn er natuurlijk ook weer mini’s van de week aanwezig en kan iedereen zijn of haar fanatisme kwijt in de volleybalbingo. Zorg er samen voor dat de tribune stampvol komt te zitten en dat de teams onder luide aanmoediging hun wedstrijden kunnen spelen.

Na de wedstrijden zetten we het feest door naar Cafe Daen. Daar organiseert H5 voor jullie een heerlijke borrel met onder andere een heuse bierbingo! Biertjes drinken en dan ook nog prijzen kunnen winnen, niets is te gek voor de mannen van het vijfde.

Ben jij er donderdag bij? Meld je dan aan op het Facebookevenement en blijf op de hoogte!

Facebookevenement Thirsty Thursday