Vandaag viert Heyendaal carnaval! De Actiecie heeft een fantastische dag gepland voor iedereen die wel houdt van een biertje, een verkleedpartij of foute muziek. D5 en H2 moeten zich echter nog even blijven focussen. Zij spelen om 13.00 nog een wedstrijd in het RSC.

H2 neemt het op tegen Volvera. De ploeg uit Arnhem heeft slechts 4 punten gehaald dit seizoen, maar eentje daarvan hebben ze cadeau gekregen van ons. Dat gaat dit keer natuurlijk niet nog een keer gebeuren. Met de hulp van heren 3 gaan de mannen er alles aan doen om vijf punten te verdienen en wie weet ook vier taarten?

D5 heeft afgelopen donderdag 3-1 gewonnen van dames 4, maar dat biedt natuurlijk geen garantie voor de winst vanmiddag. D5 neemt het op tegen Pegasus D5 en dat zou nog best een lastige wedstrijd kunnen worden.

Voor de laatste keer in februari is de supportersbox aanwezig en vallen er weer punten te verdienen! De ActieCie is met haar deelnemers om 13.00 aanwezig, dus gezelligheid op de tribune is gegarandeerd. Kom je ook nog even een kijkje nemen vanmiddag?