Zo vlak voor de carnaval neemt het aantal wedstrijden op de donderdagavond flink af, maar de wedstrijden die gepland staan, zijn gelijk erg belangrijk. Het is maar goed dat er zoveel teams vrij zijn vanavond, want zij kunnen allemaal hun supporterskills komen tonen op de tribune. Vanavond staat het RSC geheel in het teken van de poule Dames 1e klasse G, waarin maar liefst drie Heyendaalteams uitkomen. Vanavond zijn zij alledrie te bewonderen in niet de minste wedstrijden…

Tussenstand Dames 1e klasse G

Eerste ronde
Koploper D3 komt vanavond namelijk weer in actie en dit keer spelen zij tegen Kidang D1. De tegenstander uit Bemmel was vorige week nog in het RSC voor een wedstrijd tegen D4. Helaas wisten zijn met alle vijf de punten weer terug de Waalbrug over te gaan. D3 heeft op dit moment 16 wedstrijden op de teller staan en heeft in die wedstrijden maar liefst 65 punten bij elkaar gespeeld. Kidang D1 speelde tot nu toe 14 wedstrijden en heeft 55 punten verdiend. Een snelle rekensom leert ons dat D3 en Kidang nog gelijk zouden kunnen komen en dat de wedstrijd van vanavond dus cruciaal is. Een tribune vol met supporters is dan ook een grote wens van de dames. Laat jij hun wens in vervulling gaan?

Tweede ronde
In de tweede ronde worden alle supporters van D3 getrakteerd op nog een legendarische wedstrijd. Heyendaal D4 en Heyendaal D5 gaan voor de tweede keer de strijd met elkaar aan. De vorige wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor D5, maar de standen tonen dat D4 zich niet makkelijk gewonnen gaf. Het belooft dus een leuke avond te worden met veel groen, veel getrommel en veel Heyendaalliederen. Natuurlijk is de supportersbox op deze laatste donderdag van de maand februari ook weer aanwezig. Het zal niet lang meer duren voordat we weten wie zich de allereerste supporter-van-de-maand mag noemen.

Daarna zullen we dit carnavalweekend gaan aftrappen in Café Daen. Marijntje staat daar weer klaar om ieder team dat met tenminste vijf leden aanwezig is te voorzien van overheerlijke shotjes!

ps. Heb jij al je familie, grote liefde, huisgenoten en vrienden uitgenodigd voor volgende week donderdag? Het is dan Thirsty Thursday waarbij iedereen welkom is op de tribune en natuurlijk bij de borrel van H5 in Café Daen!