Sportieve Heyendalers,

Het is alweer een tijdje geleden, maar we kunnen terugblikken op een geslaagde fitnessclinic!
Vier weken lang was er een groep van 10-12 sportievelingen op dinsdagavond in het RSC te vinden. Onder  leiding van Mieke van der Zwaag werden en spieren getraind waarvan tot dan toe het bestaan nog niet bekend was bij een aantal van de leden.

Elke week wist Mieke weer met vernieuwende oefeningen te komen. Dit kon gaan om oefeningen die van nut zijn voor de warming-up tot oefeningen waarbij de spieren flink op de proef gesteld worden.  De bekende oefeningen, zoals planken, kettlebell swings en squats kwamen voorbij. Deze goed uitvoeren bleek vaak toch moeilijker dan gedacht.
Daarnaast had Mieke onbekende, in eerste instantie dubieuze oefeningen, paraat.  Dit leidde vaak tot hilarische taferelen. Achteraf bleken deze bewegingen ook nog eens heel effectief te zijn.

Kortom de cursus was enorm leerzaam en erg leuk. Zeker voor herhaling vatbaar!