Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen nam H5 het gisteren op tegen H4. Heren vijf kampt helaas met heel veel blessures. Normaal staat heldenteam H4 altijd voor hun klaar om de nodige spelers te lenen en zo toch genoeg mensen in het veld te hebben staan. Maar dit keer ging dat de spelers van H4 natuurlijk net iets te ver. Hoe ging H5 dat nu oplossen? Konden ze nu wel de wedstrijd spelen of moesten ze gelijk alle punten afstaan aan H4? En daar was ze dan Karlijn. Dapper speelde zij alle vier de sets mee met de mannen van het vijfde en hielp zij hen in de strijd tegen H4. Het publiek werd laaiend enthousiast als Karlijn weer de bal in handen kreeg en vooral de geblokkeerde bal zal nog lang in het geheugen van menig Heyendaler gegrift staan. Karlijn, super dat jij de mannen uit de brand hebt geholpen, hulde!

Morgen staan er twee wedstrijden gepland in het RSC. Om 13.00 neemt D5 het op tegen directe concurrent Trivos D2. Het team uit Wijchen was vorige week nog in het RSC om de strijd aan te gaan met D3. D3 wist toen rake klappen uit te delen en sloot de wedstrijd met een 3-2 overwinning af. D5 zet morgen alles op alles om met meer punten het volleybalveld te verlaten en zo weer te stijgen in het klassement. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden waarvan D3 ongetwijfeld ook erg benieuwd is naar de uitslag. De tweede wedstrijd wordt om 15.00 gespeeld door H2. Zij nemen het op tegen Evoba en hebben nog wat recht te zetten. Na de uitwedstrijd in een peuterspeelzaaltje gespeeld te hebben waar nog maar net een volleybalveld in paste, is het nu tijd om de mannen uit Ederveen te laten zien hoe een echte sporthal er uitziet en hoe veel leuker het is om met een fatsoenlijk hoog plafond te volleyballen. Morgen dus weer een lekkere volleybalzaterdag en jawel er zijn natuurlijk weer punten voor het supporter-van-de-maandklassement te verdienen!