3-1 winst voor dames 1
Gisteren won D1 voor het oog van een bomvolle tribune met 3-1 van Alterno D4. In de eerste set ontregelde Floor Hubers met haar serve het hele spel van het team uit Apeldoorn. Vooral de libero wist even niet meer waar ze het zoeken moest en daar maakten de dames van Heyendaal natuurlijk handig gebruik van. Op de tribune zaten natuurlijk de woensdagteams klaar om de wedstrijd te aanschouwen, maar ook dames 3, 5, 6 en 7 waren van de partij! Namens de dames en Guus bedankt voor de aanmoedigingen!

Eerste ronde
Vanavond zijn er meer teams die graag zo’n volle tribune willen zien. Bijvoorbeeld D4, dit team neemt het op tegen de concurrent van D3 en D5. Als D4 punten pakt helpen zij deze teams niet alleen naar het kampioenschap, maar knokken ze zichzelf ook naar het linkerrijtje! D3 en D5 zijn vanavond vrij en zullen ongetwijfeld op de tribune verschijnen om de dames van het vierde aan te moedigen, toch dames? Naast D4 is er weer een Heyendaalderby. Na het gevecht van D11 tegen D9 is het vandaag de beurt aan D6 en D8. De vorige keer wist D8 een setje af te snoepen van D6. Lukt het hen om dit keer meer punten te pakken of gaat D6 er weer met de winst vandoor? Je ziet het vanavond in het RSC.

Tweede ronde
In de tweede ronde is er nog een Heyendaalderby te bewonderen, namelijk H4 tegen H5. Heren 5 wist vorige week de Nevobo prognose waar te maken en won met 4-0! Zij kregen toen echter hulp van de mannen van het vierde. Na de wedstrijd van vanavond zijn zij ongetwijfeld even goede vrienden, maar daarvoor gaat het natuurlijk om de punten en dat betekent dus geen hulp van H4 vanavond. Lukt het H5 om compleet te zijn en  punten te pakken? Naast deze spannende derby speelt D9 tegen Kidang D5. De dames zijn sinds de terugkomst van Claudia van Brussel weer herenigd en willen hun tweede plek in de poule natuurlijk vasthouden. Winst helpt daar vanzelfsprekend een handje bij. Kom jij de mannen en de dames de tweede ronde aanmoedigen?

Bitterballen in Café Daen!
Aangezien er maar zeven teams in actie komen vanavond, kunnen er vanavond ongelofelijk veel punten verdiend worden in het supporter-van-de-maand klassement. Kom dus gezellig naar de tribune en vergeet je naam niet in de supportersbox te stoppen! Aan het eind van de avond is iedereen welkom in Cafe Daen. Kom je met minimaal vijf personen, dan staan er voor jou en je teamies heerlijke bitterballen klaar!