Heb je altijd al een wedstrijd van D1 willen zien, maar ben je op zaterdag altijd thuisthuis? Of moet je op zaterdag altijd werken? Dan is morgen de dag dat je droom toch uit kan komen. Morgen om 20.00 spelen de dames namelijk tegen VV Alterno D4. Na het verlies van afgelopen zaterdag, willen de dames morgen hun uiterste best doen om de punten in eigen huis te houden. De dames staan nu op een negende plek en nemen het morgen op tegen de nummer zeven die slechts drie puntjes boven hun staat. Er kan dus nog van alles gebeuren in de poule, maar het is wel van belang dat er nu een beetje schot in de zaak komt. Jouw heyendaalliederen, tromgeroffel en enthousiasme kan de dames van Guus in deze strijd helpen. Kom dus gezellig naar de tribune en moedig de dames aan!

Natuurlijk is de supportersbox ook weer aanwezig bij deze wedstrijd en omdat het een bijzondere dag is kunnen er natuurlijk extra punten verdiend worden! Degene die het hele jaar het geluk hebben twee keer in de week te trainen en op woensdag dus al aanwezig zijn in het RSC verdienen gewoon een puntje, maar de mensen die normaal niet aanwezig zijn op de woensdag verdienen maar liefst drie punten! Wie weet win jij straks wel de supporter-van-de-maand-titel en zit jij in de maand maart op de comfortabele supportertroon!