Gisteren was het een mooie volleybalavond. We beloofden dat er zowel in de eerste ronde als in de tweede ronde leuke wedstrijden waren die jouw support konden gebruiken. Natuurlijk kwam die belofte uit, D3 en D7 wisten het publiek te vermaken met een spannende vijfsetter en beide teams sloten deze vijfde set, onder luid gejuich en getrommel vanaf te tribune, met winst af. Een ander hoogtepunt van de avond was natuurlijk H5 die de prognose 4-0 winst waar wist te maken, weliswaar met een beetje hulp van de spelers van H4, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Na het volleyballen zat de supportersbox lekker vol en dat zien we natuurlijk heel erg graag! Teams bedankt voor het leuke volleybal, maar natuurlijk de supporters ook bedankt voor jullie gezelligheid en aanmoedigingen. De zaterdagteams van morgen zien dat ongetwijfeld ook graag op de tribune. Jullie kennen de regels inmiddels: kom je naar de tribune om gezellig met andere Heyendalers je vereniging aan te moedigen? Stop dan je naam in de supportersbox en verdien punten voor het supporter-van-de-maand-klassement. Speel je zelf en blijf je hangen of kom je juist eerder om aan te moedigen dan krijg je een punt erbij. Heb je helemaal geen wedstrijd, maar maak je graag je zaterdag vrij om de Heyendaalteams te supporten, dan verdien je maar liefst twee punten! Er komen morgen drie teams in actie in het RSC die jouw gezang en getrommel zeker kunnen waarderen.

13.00
D2 trapt om 13.00 af en speelt helemaal alleen in de hal. Het zou natuurlijk heel leuk zijn als zij wat gezelschap kregen van supporters. D2 neem het op tegen Arvevo D1. De ploeg uit Arnhem staat op een achtste plek en daarmee drie plaatsjes lager dan Heyendaal D2. Bij winst kunnen de dames van Thom en Derk de vijfde plek vasthouden, maar de nummer zes zit hun op de hielen. Desalniettemin doen de dames het goed na de promotie vorig jaar en mogen zij trots zijn op hun prestaties tot nu toe.

15.00
Om 15.00 is het de beurt aan de eerste teams van onze groene vereniging, D1 en H1. In de poule van D1 staan alle teams gevaarlijk dicht bij elkaar. De dames staan op dit moment op een negende plek, maar als ze met duidelijke cijfers winnen zouden ze zo weer vijfde of zesde kunnen staan. Kortom support is meer dan welkom om de meiden een boost te geven en ze te helpen om weer omhoog te klimmen in de poule. H1 neemt het net als D2 op tegen Arvevo. H1 staat momenteel op een derde plek en Arvevo staat achtste. Het zou dus geen al te moeilijke wedstrijd moeten worden, maar soms maken de heren het zich nou eenmaal moeilijker dan nodig. Laat ze dus niet zitten en steek hun een hart onder de riem met alle Heyendaalliederen, zodat zij niet verslappen maar gewoon de vijf punten in eigen huis houden. Wie weet is de PD-plek voor promotie dan nog binnen handbereik?