Uiteraard is de supportersbox weer aanwezig op de tribune vanavond! Vul je naam in op het supporter-van-de-maand-invulbiljet en stop hem in de doos. Je krijgt dan een welverdiend punt in het supporter-van-de-maand-klassement. Heb je vanavond geen wedstrijd, maar kom je toch naar de tribune? Dan verdien je maar liefst twee punten! Vanavond staan er zowel in de eerste als in de tweede ronde leuke wedstrijden op het programma. Hieronder lees je wat je vanavond te wachten staat als trouwe supporter!

Eerste ronde
Koploper D3 het op tegen concurrent Trivos D2. De vorige wedstrijd tegen Trivos grepen de dames net naast de winst in een spannende vijfsetter, maar de dames van Cees zijn zeer op dreef en wonnen afgelopen drie wedstrijden met 4-0. Ook H4 zit in een 4-0 flow en wil dit vanavond natuurlijk doorzetten. Zij nemen het op tegen Volamie, van wie zij de vorige keer nog 3-1 verloren. H4 staat op een mooie vierde plek, maar de derde plek ligt voor het grijpen. De heren kunnen al jullie aanmoediging gebruiken in hun poging om de 4-0 overwinningen vast te houden. Naast H4 en D3 komt ook D6 in actie tegen Boemerang Komeet. De dames gingen ietwat stroef van start, maar de dames zijn bezig met een klim naar boven. Zij hebben nu ook versterking gekregen van twee meiden die het eerste halfjaar in het buitenland vertoefden, op dus naar het linkerrijtje van de poule!

Tweede ronde
Ook in de tweede ronde zijn er drie wedstrijden en komen er maar liefst vier Heyendaalteams in actie. D11 gaat namelijk de strijd aan met D9. D9 is gebrand op alle punten om een PD-plek te bemachtigen om volgend jaar uit te kunnen komen in de tweede klasse. D11 wil alle punten op haar naam zetten, zodat ze de degradatie plekken achter zich kunnen laten. Naast deze wedstrijd speelt D7 tegen onze paarse vriendjes. D7 heeft nog steeds de tweede plek bemachtigd en kan zelfs nog kampioen worden. Daarvoor zijn natuurlijk wel alle punten nodig, waarbij aanmoediging zeer welkom is! En last but not least speelt H5 eindelijk weer eens een thuiswedstrijd. De mannen hebben de hele dag de tijd gehad om bij te komen van hun date met D10 en staan vanavond 21.30 weer klaar op het veld. Zoals jullie ongetwijfeld weten, geeft de NeVoBo bijna nooit een 4-0 prognose. Maar vanavond is het moment daar en krijgt Heyendaal H5-Switch H2 een 4-0 prognose. Wil jij helpen de prognose waar te maken? Kom dan gezellig naar de tribune.

De teams die zich met minimaal vijf personen naar Café Daen begeven, ontvangen een voucher voor een pitcher met heerlijk koud bier! Alle teams heel veel succes gewenst en de supporters natuurlijk heel veel plezier! Tot op de tribune of in Café Daen.