Fiere Heyendalers,

In de nieuwsbrief is het al kort genoemd, maar op donderdag 23 februari wordt er en cursus gegeven voor het worden van verenigings-PvB’er. Wanneer je dit bent, mag je de Proeve van Bekwaamheid afnemen die nodig is voor het voltooien van de opleiding tot scheidsrechter voor de eerste en tweede klasse

Er is eigenlijk maar een voorwaarde voor het worden van PvB’er: Je moet zelf al scheidsrechter voor de eerste en tweede klasse zijn.

De cursus zal beginnen om 18.45 uur en zal in totaal 3 uur duren. De cursus is om de wedstrijd van DS 3 heen gebouwd. Aan de hand van deze wedstrijd zal de theorie worden besproken. Na deze cursus ben je meteen PvB’er.

Lijkt het je leuk om verenigings-PvB’er te worden? Je kunt je hiervoor via de site inschrijven.
Dit doe je door in te loggen en te zoeken bij het kopje inschrijvingen. Voor vragen kan je altijd mailen naar volleybalzaken@nsvvheyendaal.nl

Dus ben je al scheidsrechter en wil je graag wat voor de vereniging betekenen? Schrijf je dan nu in!