Gisteren wisten velen van jullie de supportersbox te vinden op de tribune van het RSC. De eerste Heyendalers sleepten daarmee hun eerste punten binnen op hun jacht naar de titel Supporter van de Maand. Morgen, 4 februari, spelen D1 en D3 in de Vocasahal en zal D2 in actie komen in de Ark van Oost. De supportersbox gaat op promotietour en reist de hele dag met de teams mee door Nijmegen! Er vallen zelfs extra punten te verdienen, omdat het natuurlijk uitwedstrijden betreffen. Wanneer jij aanwezig bent en een briefje in de supportersbox deponeert, krijg je niet 1, niet 2 maar zelfs 3 punten! Deze kans wil je natuurlijk niet voorbij laten gaan.

D1 begint als eerste aan hun wedstrijd die start om 12.00. Er zitten maar drie puntjes verschil tussen Vocasa D3 en Heyendaal, dus bij een duidelijke winst zou Heyendaal zelfs een plekje kunnen stijgen! D3 speelt de ronde na D1 en begint om 14.30. Zij nemen het op tegen de nummer laatst van hen poule, maar iedereen weet dat dat misschien wel de lastigste wedstrijden zijn. Lukt het hen om alle punten in eigen zak te steken? Als derde in het rijtje speelt D2 om 16.15 in de Ark van Oost. Zij nemen het op tegen Pegasus D2 en gaan hun uiterste best doen de wedstrijd eerder te beslissen dan pas in de vijfde set. Kom de teams dus lekker toejuichen en verdien drie punten in het Supporter van de maand klassement.

D1, D3 en D2 zijn niet de enige teams die in actie komen dit weekend. Vanavond speelt H1 in Arnhem. De supportersbox, zal hier niet bij aanwezig zijn want die blijft gewoon veilig in het mooie Nijmegen. Desalniettemin belooft het een spannende wedstrijd te worden en is het de moeite waard om te gaan kijken. Mocht je niet weten wat je met je vrije vrijdagavond aan moet, dan biedt H1 jou dus de ideale oplossing!