Vanavond worden de eerste wedstrijden van de maand februari gespeeld en dat betekent natuurlijk dat iedereen weer kans heeft om TOTO-winnaar van de maand februari te worden, maar dat is niet het enige. Zoals jullie gisteren al op de site hebben kunnen lezen, gaat vandaag ook de strijd om de titel supporter van de maand van start! Kom dus gezellig naar de tribune en vergeet niet het tribunebriefje in te vullen en in de box te stoppen. Heb je vandaag geen wedstrijd, dan verdien je zelfs dubbele punten als je op de tribune bent!

Waarvoor kom je vanavond naar de tribune? Nou, vanavond staan er maar liefst zes wedstrijden op het programma. In de eerste ronde spelen H3, D10 en D8. H3 en D8 bevinden zich in de onderste regionen van hun poule en willen heel graag de gevarenzone uit klimmen. Dit kan natuurlijk alleen met jouw hulp. H3 neemt het op tegen de nummer 10 van hun poule, waardoor winst in het vizier ligt en ook D8 heeft goede kansen tegen VoCaSa. D10 staat op een mooie vierde plek en hebben een leuke wedstrijd tegen de koploper DVOL D2 in het verschiet vanavond. Daarnaast bestaat DVOL D2 voornamelijk uit dames die een rijke Heyendaalcarrière hebben gehad, extra leuk om die bekende koppies weer eens in het RSC te zien natuurlijk.

In de tweede ronde komen D12, D9 en D4 in actie. D12 staat op dit moment op een vierde plek en neemt het op tegen de nummer zes Isala. Alle teams liggen in deze poule razend dicht bij elkaar en bij verlies worden de dames ingehaald door de Isala en dat moeten we natuurlijk met zijn alle voorkomen. D9 doet het net als D12 fantastisch en staat op een tweede plek. Vorige keer wisten zij 4-0 te winnen van hun tegenstander van vanavond. Lukt het de meiden dit keer weer om alle punten in Nijmegen te houden? D4 is bezig met een opmars. Het begin van het seizoen was misschien wat stroef, maar met de komst van trainers Stef en Machiel kan het bijna niet meer misgaan. De dames zijn inmiddels bijgekomen van hun teamweekend afgelopen week en zijn er op gebrand weer een plekje in hun poule te stijgen.

Aan alle teams natuurlijk weer heel veel succes gewenst vanavond! Na alle wedstrijden staat er in Daen natuurlijk weer iets lekkers klaar voor de mensen die met vijf of meer teamgenoten verschijnen!