29 april 2017 is het zover: de 45e editie de Batavierenrace! Met zo’n 8500 deelnemers is dit het grootste studentensportevenement van Nederland en dat mogen wij als Heyendalers natuurlijk niet missen!

De race bestaat uit 25 etappes, waarin ruim 175 kilometer wordt afgelegd. De etappes variëren van 3,6 km tot 10,5 km, dus voor ieder wat wils. ’s Nachts zal in onze thuisstad het startschot klinken en zo zullen de renners via de Achterhoek aan het eind van de middag de campus van de UT in Enschede bereiken. Daar zal niet alleen de finish zijn, maar zal je ook tot in de late uurtjes los kunnen gaan op het grootste studentenfeest van de Benulux. Moe maar óh zo voldaan mag je ’s nachts je tentje induiken en nagenieten van dit spectaculaire evenement.

Dus ben jij de nieuwe Usain Bolt of schitter jij net als onze eigen Dafne? Okee okee, dat is misschien een beetje veel gevraagd. Hoeft niet. Zolang jij een paar hardloopschoenen regelt, bezit over het nodige fanatisme en het leuk vindt om wat kilometertjes te maken voor onze vereniging ben jij precies wie we zoeken!
Ben je niet zo’n hardloper (geeft niks, zolang je maar blijft volleyballen!), maar wil jij wel graag een bijdrage leveren, meld je dan vooral óók aan. We kunnen namelijk zeker wat tentenbouwers, supporters etc. gebruiken!

Heb je nog vragen of opmerkingen, mail dan even naar batavierenrace@nsvvheyendaal.nl.
De inschrijvingen zijn geopend, dus trek die (stoute) (hardloop)schoenen aan en geef je hier snel op!

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

Wij zien je graag aan de start (of onderweg, of op de camping!) verschijnen op 29 april!