Fiere goud groene Heyendalers,

Met trots presenteert het 50e bestuur van Heyendaal jullie een nieuwe reden om naar de tribune te komen. Niet alleen kun je van oogstrelend volleybal genieten, of insider information op doen voor je TOTO. Vanaf morgen kan er namelijk gestreden worden om de prestigieuze titel “Supporter van de maand”

Klinkt super leuk! Hoe kan ik mee doen?

Dat is heel gemakkelijk, als je naar de tribune komt zal je daar vanaf morgen de prachtige “Supporter van de maand Box” zien staan. Vul het briefje wat er naast ligt in en deponeer deze in de Box. Op deze manier scoor je punten. Als je wel op de tribune bent maar zelf geen wedstrijd speelt, verdien je zelfs dubbele punten! Heb je aan het einde van de maand de meeste punten gescoord? Dan mag je de volgende maand de gehele maand de titel “Supporter van de maand” dragen.

Super mooi zo’n titel, maar wat kan ik daar mee?

Niet alleen is het natuurlijk fantastisch om zo’n mooie titel te mogen dragen, je hebt ook het alleenrecht verworven om op de enige echte “supporter van de maand Troon” te mogen zitten. Deze troon zal bestaan uit een heerlijk kussen om je delicate achterste te beschermen tegen de horrors van de veel te harde RSC tribune. Geen houten billen voor een maand dus! Ook zal je daarbij als enige de “Supporter van de maand Kroon” mogen dragen. Zo laat jij zien dat je de enige echte supporter van de maand bent.

Genoeg reden dus om naar de tribune te komen en de Heyendaalteams aan te moedigen!

Ps. Fanatieke TOTO-spelers wees niet getreurd, je kan nog steeds TOTO winnaar van de maand worden!

Hieronder nog even in het kort.

Hoe het werkt:

  1. Zet je handtekening en schrijf je naam + achternaam, in welk team je zit en de datum op het briefje dat naast de doos ligt.
  2. Deponeer dit briefje in de doos.
  3. Doe dit iedere week, een maand lang
  4. Scoor de meeste punten in die maand en Win!

De spelregels:

  1. Per avond mag je maar 1 briefje invullen.
  2. Iemand anders mag niet voor jou een briefje invullen
  3. Als je zelf op de betreffende datum geen wedstrijd speelt krijg je dubbele punten
  4. Bij een gelijk aantal punten zal er gekeken worden naar hoe vaak iemand aanwezig was op een dag dat hij/zij zelf niet speelde.
  5. De winnaar mag zichzelf een maand lang “supporter van de maand” noemen en heeft daarmee het alleen recht verworven om op de troon te mogen zitten.

Tot morgen op de tribune allemaal!