Vorige week donderdag was een diep dal voor Heyendaal. Enkel H3 zorgde voor een lichtpuntje met hun 3-1 overwinning. De rest van de teams wist hun tegenstander niet te verslaan. Vrijdag kwam D2 in actie in het altijd gezellige Renswoude. Zij wisten in een vijfsetter de overwinning nipt binnen te slepen. Helaas was zaterdag ook een dag met veel verliezen. Ditmaal wist D3 te zorgen voor een lichtpuntje: zij verlieten met vijf punten de Ark van Oost. Een set wisten ze de tegenstander zelfs onder de tien te houden. Dat betekent dat de dames een heerlijke apfelstrudel zullen ontvangen van coach Cees.

Na deze droevige week is iedereen natuurlijk weer extra gemotiveerd om vandaag de wedstrijden winnend af te sluiten. De helft van de teams die vanavond spelen, kunnen in ieder geval gebruik maken van het thuisvoordeel. In de eerste ronde speelt D6 tegen Ikaros D1. De NeVoBo voorspelt een spannende vijfsetter al zullen de meiden onder begeleiding van Neele Rave er alles aan doen om de winst al voor de vijfde set binnen te slepen. De heren van het vierde nemen het deze week op tegen een concurrent. Switch komt op bezoek in het RSC en staan op dit moment een plekje onder H4. Hoewel H4 al veel meer punten heeft dan Switch zullen zij er ongetwijfeld alles aan doen om zoveel mogelijk punten te pakken en zo gevaarlijker te worden voor de nummer 3 en 4 van hun poule.

In de tweede ronde zijn alle velden bezet en spelen D4, D7 en D11 hun wedstrijden. D4 staat op de achtste plek en neemt het op tegen de nummer 9, Pegasus D5. Wederom een spannende wedstrijd dus, waarvan het o zo fijn zou zijn als D4 de punten weet te pakken. De NeVoBo voorspelt in ieder geval een groene 3-1 overwinning! D7 gaat als een speer in de competitie en staat op een tweede plek. Vanavond nemen zij het op tegen de nummer 9, Ikaros D2. Alle punten zijn meer dan welkom, want de nummer drie zit D7 op de hielen. Last but not least komt D11 in actie. Voor de dames staat een pittige wedstrijd op het programma tegen Trivos D5. De vorige keer wisten de dames een setje van Trivos af te snoepen, maar lukt het hen vanavond om de winst in Nijmegen te houden?

Het kan jullie niet ontgaan zijn, maar na alle wedstrijden is het tijd voor de borrel van de WeekendCie in Café Daen. Tijdens deze borrel is er uiteraard gezorgd voor de nodige versnaperingen en wordt het thema van het Heyendaalweekend (24-25-26 maart) bekend gemaakt. En misschien nog wel belangrijker: je kan je vanavond direct inschrijven voor dit nu al onvergetelijke weekend. Naast alle activiteiten rondom het weekend is de LustrumCie weer hard aan het werk geweest samen met de bierbrouwerij Le Cochonnet. Deze brouwerij, opgezet door welbekende oud-Heyendalers, hebben een speciale lustrumweizen voor ons gebrouwen die jullie natuurlijk vanavond mogen proeven. Dus schuif vanavond de studiespullen eventjes aan de kant en kom gezellig een drankje doen met je verenigingsgenoten op de tribune en in Café Daen!