Op 25 februari zullen we met onze gloednieuwe carnavalsvereniging De Pielepaolers afreizen naar het prachtige Oeteldonk. We starten om 13:00 uur in het RSC voor de eerste activiteit tijdens de wedstrijden van Heren 2 en Dames 5. Vervolgens vertrekken we met de gele limousine naar Oeteldonk om daar verder te feesten. De fanatieke sporters onder ons die nog de wedstrijd moeten afspelen, zullen ons nareizen (en wij zorgen ervoor dat ook zij niets tekort komen!).

De eerste paar drankjes + snacks zijn namens de vereniging. Eten en drank daarna zijn voor eigen rekening. Zorg ervoor dat je je OV en genoeg geld op zak hebt.

Oh en de ActieCie is op geen manier verantwoordelijk dat je ook weer heelhuids terug naar huis gaat 😉

Schrijf je nu in en zorg dat je deze fantastische dag niet mist!

Alaaf!