Helaas speelt er vandaag geen enkel team in ons oude vertrouwde RSC. Maar dat betekent niet dat er geen enkel Heyendaalteam vandaag de volleybalschoenen aantrekt. D1, D3, D4 en H2 gaan aan de slag om de punten binnen te slepen. Heyendaal D4 reist af naar Wijchen en neemt het op tegen Trivos. De thuiswedstrijd wisten de dames een puntje te pakken van de dames uit Wijchen. Ditmaal voorspelt de Nevobo een zelfde uitslag, maar de meiden zijn er deze zaterdag ongetwijfeld op gebrand om meer punten mee te nemen naar Nijmegen. Heyendaal D1 vertrekt naar Varsseveld en neemt het op tegen V.C.V. D2. Op papier zou dit geen lastige wedstrijd moeten zijn voor de dames van Guus. Heyendaal D1 staat op een mooie zesde plek en VCV bungelt onderaan. Desalniettemin is het natuurlijk erg belangrijk voor de dames om het koppie er bij te houden en alle punten mee terug te nemen naar Nijmegen.

Zowel D3 als H2 spelen weliswaar niet in het RSC, maar blijven wel lekker in Nijmegen. Beide teams komen in actie tegen Pegasus in de Ark van Oost. Mocht je dus balen van het feit dat er geen wedstrijden zijn in het RSC, wees niet getreurd en kom gezellig naar de Ark om daar de Heyendaalteams van aanmoediging te voorzien. D3 staat nog steeds op een prachtige eerste plek en nemen het op tegen de nummer 10 van hun poule, Pegasus D3. De prognose van de NeVoBo is 1-3, maar Cees Schonenberg is niet van plan om een puntje af te geven. Vanaf 14.15 zijn de dames te bewonderen in de Ark van Oost. Om 18.30 komt H2 in actie tegen het Vlaggenschip van Pegasus. Je zult ongetwijfeld wat gezichten zien die je op de galafoto’s ook voorbij hebt zien komen. Dit team, bestaande uit voornamelijk oud-Heyendalers, wist eerder met 3-1 van H2 te winnen en staan op de vierde plek. H2 staat momenteel achtste, maar heeft volgende week sinds lange tijd weer kunnen winnen en uiteraard zijn zij van plan deze lijn door te zetten. Kortom veel gezelligheid in de Ark van Oost vanmiddag en het wordt natuurlijk nog veel gezelliger met jouw aanwezigheid!