De tweede wedstrijdronde van 2017 gaat vanavond van start. Tien Heyendaalteams zullen vanavond spelen en voor veel teams staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. Zo neemt D11 het op tegen hun directe concurrent Tweestroom en komt Heyendaal D7, die op dit moment op een tweede plek staat, in actie in Winssen tegen de koploper van hun poule. Er zijn niet alleen spannende uitwedstrijden ook bij de thuiswedstrijden gaat het om de belangrijkste punten van de competitie. In de eerste ronde speelt D10, die zich bevindt op een mooie vierde plek, tegen de nummer twee. De NeVoBo voorspelt een zinderende vijfsetter die jij echt niet wil missen. Naast D10 speelt ook D8 de eerste ronde in het RSC. Zij gaan er vanavond alles aan doen om zoveel mogelijk punten te scoren en zo de gevarenzone van degradatie uit te klimmen. Wat zou het fijn zijn als zij ondersteund werden door hun groene verenigingsgenoten. Ook H3 gaat zijn best doen van de degradatie te ontsnappen en heeft daarvoor een zeer belangrijke wedstrijd tegen hun directe concurrent. Daarnaast is het voor H3 een memorabele wedstrijd, omdat zij afscheid zullen nemen van hun trouwe midden. Joeri Meerman is inmiddels verhuisd naar Houten en zal daarom zijn allerlaatste wedstrijd namens Heyendaal spelen. Wil jij Joeri een onvergetelijke thuiswedstrijd bezorgen? Kom dan naar de hal om hem nog één keer aan te moedigen.
In de tweede ronde is de spanning in beide wedstrijden om te snijden. D12 heeft een zware wedstrijd voor de boeg tegen Kidang D6. Ons D12 loopt een puntje voor op Kidang, lukt het hen om Kidang voor te blijven? D9 staat op een welverdiende tweede plek en neemt het op tegen Hexagon, de nummer 3 van hun poule. Lukt het D9 om het gat groter te maken, zodat ze enkel nog naar boven hoeven te kijken?
Kortom het wordt een zeer lastige wedstrijdavond voor de TOTO’ers onder ons.

Na de wedstrijden is er natuurlijk voor de teams die met vijf of meer teamleden aanwezig zijn weer iets lekkers te verdienen in Cafe Daen. Ditmaal staan er heerlijke pitchers bier klaar. Je kan je maag dus alvast aan de alcohol laten wennen voor volgende week donderdag als de borrel plaatsvindt, waarbij onder andere het thema van het weekend bekend wordt gemaakt!