Vanavond spelen tien Heyendaalteams hun eerste wedstrijd van 2017. Iedereen gaat weer met frisse moed de tweede helft van de competitie in. Zes teams hebben het voordeel in het RSC te mogen spelen, waaronder koploper en team van de maand december, D3! Zij komen in de eerste ronde in actie samen met H4 en D11. Ook in de tweede ronde spelen er drie teams; H5, D7 en D4 starten met hun wedstrijden om 21.30. Ben je dus even klaar met het studeren voor de tentamens en heb je wel zin om volleybal te kijken, kom dan gezellig naar het RSC om je verenigingsgenoten aan te moedigen.

Daarnaast willen we jullie er natuurlijk even op attenderen dat de stad van de TOTO weer op nul is gegaan en dat je alle kans maakt om toto-winnaar van de maand januari te worden. Vul dus snel de toto in en wie weet komt aan het einde van de maand onze Interne Relaties Niek langs met een klein presentje.

Voor de teams die het voorspelde winterse weer durven te trotseren met minimaal vijf leden wachten in Café Daen heerlijke shotjes!