Fiere Heyendalers,

We zijn het jaar 2017 goed begonnen met het prachtige lustrumgala in Fort Lent. Ik hoop dat jullie allemaal inmiddels zijn bijgekomen en vanavond weer fris en fruitig aan de trainingen kunnen beginnen.

Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn we met het bestuur druk bezig om van jullie allemaal een machtigingsformulier te ontvangen. Je hebt dit formulier in je mail gekregen met de vraag het ondertekend in te leveren bij het bestuur. Onze hartelijke dank als je dit al hebt gedaan! Mocht je dit nog niet gedaan hebben dan heb je vandaag nog de kans om dit alsnog te doen! Neem je formulieren mee naar de hal en geef deze aan een van de bestuursleden. Er zullen zowel in de JMH als in het RSC formulieren aanwezig zijn, zodat je hem ook ter plekke nog in kan vullen. Voor de JMH-gangers is onze eigen commissaris Volleybalzaken, Marloes, aanwezig om de formulieren in ontvangst te nemen. In het RSC zijn er elke ronde voldoende bestuursleden te vinden om jouw machtigingsformulier te overhandigen. Ben je nu vanavond niet op de training dan kan je het formulier ook altijd mailen naar secretaris@nsvvheyendaal.nl.

Vergeet het niet, want het is de manier om deel te nemen aan alle fantastische groene activiteiten die ons nog te wachten staan!