Afgelopen donderdag was om 19.45 de spanning om te snijden. Het startsignaal werd gegeven door Bart Snippert en de wedstrijd tussen D3 en D5 was begonnen. De eerste set leek makkelijk gewonnen door D5, maar D3 kwam met een eindsprint toch nog gevaarlijk dichtbij. Toch was de winst in de eerste set voor de Flipendo-dames. In de tweede en derde set waren de rollen duidelijk omgedraaid. De dames van Cees Schonenberg gingen er gelijk vandoor en sloten zowel de tweede als de derde set af met een overtuigende winst (13-25 en 17-25). In de vierde set wilde D5 duidelijk een revanche, maar helaas zat dit er niet meer in en was ook de vierde set voor D3 (22-25). Het was een wedstrijd van lange rallies en veel verdedigen. Het publiek werd in ieder geval goed vermaakt. Dames drie sluit het seizoen nu als koploper af en is daarmee winterkampioen; gefeliciteerd dames!

Vanmiddag spelen er nog drie Heyendaalteams, namelijk D1, D4 en H1. Dames vier speelt vanmiddag tegen Pegasus in de Ark van Oost en zij worden voor het eerst gecoacht door hun nieuwe trainers Machiel en Stef. Deze mannen van H3 hebben hun agenda’s schoongeveegd en nemen de taken van Ivo over. Heyendaal D1 en H1 nemen het beide op tegen Gemini. Het bestuur vertrekt met de trommel richting Elst om hen aan te moedigen. Ieder die zich hierbij aan wil sluiten is natuurlijk van harte welkom!