Fiere Heyendalers,

Vandaag wordt voor de meeste teams de laatste wedstrijd van 2016 gespeeld. Iedereen wil dit natuurlijk graag winnend afsluiten. Vandaag in de hal zijn er gewoon weer zes wedstrijden, waar je als toeschouwer van kan genieten. Een aanrader is natuurlijk de tweede derby tussen Heyendaal D5 en Heyendaal D3. De dames van Bas Verheggen en Sander Rodermans kunnen ditmaal genieten van het thuisvoordeel. Vorige keer ging D3 er met de winst vandoor in een spannende vijfsetter. De prognose van de NeVoBo geeft nu echter een winst van 3-1 aan voor de dames van het vijfde.

Na de wedstrijden in het sportcentrum wordt natuurlijk de Kerstborrel georganiseerd door D12. De dames spelen zelf de laatste ronde, dus ik zou zeggen moedig de dames eerst aan in het RSC en kom dan gezellig naar Café Daen in je mooiste kerstoutfit. We kunnen dan met zijn alle de eerste helft van het seizoen afsluiten en vooruitblikken naar 2017! Helaas, zal Sean Gryb Heyendaal verlaten en zullen we hem in 2017 niet meer zien. Sean is vanavond aanwezig bij de kerstborrel, dus kom naar Daen om afscheid te nemen van onze Canadees. Ik kan me voorstellen dat er meer teams zijn die afscheid nemen van een teamgenootje omdat hij/zij naar het buitenland gaat. Wat is er nou een mooier afscheid dan een borrel in ons stamcafé Daen met alle Heyendalers?

Iedereen heel veel succes met de wedstrijden en het aanmoedigen en daarna zien we jullie natuurlijk graag in Daen!

PS. Er zijn wederom genoeg mensen van het bestuur aanwezig, dus neem je ondertekende machtigingsformulier mee en lever hem in!