Lieve Heyendalers,

Dit jaar krijgen we vanuit het RSC de mogelijkheid om onze volleybalspieren nog extra te trainen. Er wordt namelijk een speciale fitnesscursus voor ons georganiseerd. Dit is een variant op de cursus krachttraining die normaal ook wordt aangeboden door het RSC. Het speciale aan deze cursus is dat hij gericht is op de spieren die bij volleybal het meest gebruikt worden. Daarnaast duurt de cursus 4 weken in plaats van de gebruikelijke 8 weken.
Na het volgen van deze cursus kun je zelf verder trainen met de oefeningen die je geleerd hebt.

De cursus zal plaatsvinden op de dinsdagen 13 en 20 december en 10 en 17 januari van 21.45 – 23.00 uur. Er is plaats voor maximaal 20 personen. De enige voorwaarde die gesteld wordt, is dat de gehele groep alle keren aanwezig is. Schrijf je dus snel in, want vol = vol!
Inschrijven kan door te mailen naar: volleybalzaken@nsvvheyendaal.nl. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 9 december.

Dus wil jij in de toekomst nog meer uitblinken voor Heyendaal, of wil je je spieren gewoon verder ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor de cursus!