Afgelopen donderdag werd er weer volop gevolleybald. De meeste Heyendaalteams die die avond in actie kwamen wisten de winst binnen te slepen. D7 en D3 wisten beide zeer belangrijke punten te pakken. Zij gaven beide geen punten af en bleven zo hun concurrenten een stapje voor. Heyendaal D12 kreeg weer een vijfsetter voor de kiezen, maar wist de vijfde set afgelopen week met winst af te sluiten. De derby tussen H4 en H5 was een zeer spannende set. De mannen van het vijfde pakte de eerste set. De sets daarna lieten ze niet over zich heen lopen, maar H4 bleek te sterk. De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor Heyendaal H4.

In dit Sinterklaasweekend wordt er natuurlijk ook gevolleybald. Alle vijf de zaterdagteams spelen vandaag in het Sportcentrum. Daarnaast komen D4 en D8 in actie bij Pegasus en Ikaros. De vrouwen van het vierde starten pas om 18.30 dus mocht je je nog niets gepland hebben, de Ark van Oost is niet heel ver weg…
De thuisteams spelen in de gebruikelijke rondes om 13.00 en 15.00. D2 en D5 bijten gezamenlijk het spits af. Heyendaal D2 neemt het op tegen de koploper van hun poule WaHo, de studentenvereniging van Wageningen. Dames 5 speelt tegen Atalante en zijn gedreven om alle vijf de punten thuis te houden. Dat is hun enige manier om koploper Heyendaal D3 bij te houden.
In de tweede ronde zijn H1, H2, en D1 te bewonderen. Heren 1 staat op dit moment op een derde plek en neemt het op tegen de nummer twee, DVV. Als het de mannen lukt om meer dan drie punten te halen, dan stijgen zij naar een tweede plek en laten ze DVV een plekje zakken. Een spannende wedstrijd dus waarbij de mannen jullie aanmoediging kunnen gebruiken. Daarnaast zal er een oude bekende aantreden bij DVV, benieuwd wie dat is? Kom dan naar de hal! Heyendaal H2 heeft het de afgelopen weken zwaar gehad en zin om weer een wedstrijd te winnen. H2 staat op dit moment op een zevende plek en neemt het op tegen Tivoc, die twee plaatsjes hoger op de ranglijst staat. Winst zou er dus zomaar in kunnen zitten. Help jij de mannen naar de overwinning?
Last but not least speelt D1 tegen Orion D2. De NeVoBo prognose voorspelt een 3-1 overwinning voor onze dames. Natuurlijk willen de dames van Guus er alles aan doen om geen enkel puntje af te geven. Of ze daar in slagen zie je vanmiddag vanaf 15.00 op de tribune.

Kortom genoeg volleybal in dit Sinterklaasweekend! Kom gezellig naar de hal voor al het volleybalspektakel. Voor pepernoten is gezorgd!