Op deze eerste wedstrijdavond van december komen er tien Heyendaalteams in actie. De helft van de teams spelen thuis in het RSC, de andere helft speelt in de andere sporthallen die Nijmegen en haar omgeving rijk is. Thuis zijn er in elke ronde twee wedstrijden. In de eerste ronde speelt koploper D3 tegen Vocasa D5 en Heyendaal D6 komt in actie tegen Malden D1. In de tweede ronde staat de eerste mannelijke Heyendaal-derby op de agenda. Daar waar H5 vorige week H4 nog hielp door een puntje af te snoepen van de directe concurrent zullen zij er dit keer op gebrand zijn punten af te pakken van hun verenigingsgenoten. Naast deze derby speelt D11. Zij nemen het op tegen Hexagon uit Gendt. Doordat er maar twee wedstrijden tegelijk zijn kan je je goed focussen op elke wedstrijd en elk team van voldoende aanmoediging voorzien. Kom gezellig naar de tribune en laat je vooral horen. Na de wedstrijden zien we natuurlijk iedereen graag weer in Café Daen! Naast dat je daar weer kan genieten van iets lekkers als je met minimaal vijf teamgenootjes verschijnt, wordt hier ook de winnaar van Gotcha onthuld! Wie o wie is de beste moordenaar van de vereniging?

Het is de eerste wedstrijdronde van december en dat betekent dat iedereen weer nieuwe kansen heeft in de TOTO. Ook als jij de TOTO nog nooit hebt ingevuld, maak je gewoon weer kans om TOTO-winnaar van de maand te worden. Surf naar de website, log in en vul onder het kopje toto jouw voorspellingen in voor de uitslagen van de wedstrijden in december! Wie weet komt Niek aan het eind van de maand langs om je te betitelen als TOTO-winnaar van de maand december. Beter kan jouw 2017 natuurlijk niet beginnen!

Verder attenderen we jullie er graag op dat aanstaande zaterdag alle zaterdagteams weer thuis te aanschouwen zijn. Mocht je even klaar zijn met de gedichten en surprises kom dan gezellig naar de hal om de zaterdagteams aan te moedigen. Wie weet heeft de Sint voor iets lekkers gezorgd op de tribune..