Op donderdag 24 november speelde Heyendaal D7 tegen hun directe concurrent Kidang D4. De meiden van Robin en Matthijs stonden op een vierde plek voordat ze met de wedstrijd begonnen en Kidang D4 stond één plekje hoger. De dames verloren de eerste set nipt met een stand van 23-25. Daarna lieten de dames echter niet meer over zich heen lopen, de twee set werd gewonnen met een spannende stand van 25-22. De derde set was veel minder spannend. De dames hadden Kidang helemaal onder de duim en hielden hun tegenstander daarmee ook onder de tien! De stand was 25-9 en dat betekent dat de dames natuurlijk een taart van hun trainers hebben verdiend. De vierde set werd weer een zinderende set, maar werd alsnog afgesloten met winst; stand 25-23. Met deze uitslag sleepte D7 vier punten binnen en lieten zij de rollen omdraaien. De dames staan nu op een derde plek in hun poule en lieten Kidang een plaatsje terugzakken. Aanstaande donderdag neemt Heyendaal D7 het opnieuw op tegen Kidang D4. Zij missen dan uiteraard het fanatieke Heyendaal publiek, maar hebben mentaal natuurlijk wel een streepje voor. Lukt het de dames aanstaande donderdag om het gat met Kidang te vergroten?