Afgelopen donderdag werden er een hoop spannende wedstrijden gespeeld in het RSC. Een hoogtepunt was onder andere de wedstrijd tussen Heyendaal D3 en Heyendaal D5. Heyendaal D3 wist hier in een vijfsetter zich als winnaar te bekronen. Daarnaast heeft H4 opnieuw gewonnen. Zij zijn weer een stapje dichter bij de top drie, al helemaal omdat Heyendaal H5 in een spannende set een puntje wist af te snoepen van de nummer twee. Ook Heyendaal D4 heeft een punt kunnen pakken van de directe concurrent van D5 en D3, waar de dames van Bas, Sander en Cees natuurlijk heel blij mee zijn. In de eerste ronde speelde H1 hun eerste bekerwedstrijd. Helaas, zijn zij er niet in geslaagd Woudenberg te verslaan en eindigde donderdag hun bekeravontuur. Naast al het volleybal, was het ook aardig druk op de tribune en werd er luidkeels aangemoedigd, tot genot van de KlapCie. Complimenten dus zowel voor alle teams met hun mooie prestaties, maar ook zeker voor het publiek van donderdagavond!

Vanmiddag worden er meerdere wedstrijden gespeeld, ook door teams die normaal helemaal niet op zaterdag spelen. In het RSC zijn er twee wedstrijden te aanschouwen, een om 13.00 en een om 15.00. D2 en H2 hebben de pech om in een hele lege zaal te spelen, maar als het publiek net zo fanatiek is als afgelopen donderdag is daar helemaal niets ergs aan. Kom dus gezellig samen met je teamgenoten naar de tribune om de heren en dames van het tweede een hart onder de riem te steken. Heyendaal D2 neemt het op tegen de nummer tien van hun poule Pegasus D2 en Heyendaal H2 zal een wedstrijd spelen tegen Scylla. De nevobo-prognose belooft een vijfsetter en de nevobo had het deze week al eerder bij het rechte eind, dus kom gezellig naar de tribune om deze spannende wedstrijden mee te maken!

Voor degene die nog in de running zijn voor beste moordernaar..wie weet is jouw target wel in de hal vanmiddag en kan je weer een moord op je naam zetten!