Eerste bekerwedstrijd D1
Vanavond maakt D1 haar debuut in de bekercompetitie! Zij nemen het deze eerste wedstrijd op tegen Woudenberg D1. Het team uit Woudenberg komt in de reguliere competitie uit in de eerste klasse, maar staat hier wel op een mooie tweede plek. Het is aan de dames van het eerste om de tegenstander niet te onderschatten en het spel te laten zien wat zij tot nu toe hebben getoond in de derde divisie. De prognose geeft een uitslag van 2-3 in het voordeel van de dames van Guus van den Elzen aan. Om 21.00 vanavond gaat de wedstrijd van start, maar hij wordt helaas in Woudenberg gespeeld. Mocht je in de buurt zijn, schroom dan niet de dames een bezoek te brengen.

Donderdag wordt er nog een bekerwedstrijd gespeeld. H1 neemt het dan eveneens op tegen Woudenberg. Deze wedstrijd wordt echter wel in het RSC gespeeld en daar kan je dus bij zijn! De wedstrijd gaat om 19.45 van start, zet hem in de je agenda!

We wensen D1 heel veel succes met de eerste bekerwedstrijd. Donderdag lees je hier op de site of het de dames gelukt is een ronde verder te geraken. Verder verschijnt er dan, zoals je gewend bent, een mooie vooruitblik op de wedstrijden van die avond.