Fiere Moordenaars,

Vandaag is het zo ver. De tweede Gotcha! gaat van start en zoals jullie weten staat dit in het teken van het uitmoorden van je mede-Heyendalers. Jullie zullen een mail ontvangen met de naam van je doelwit.

Om het spel soepel te laten verlopen volgen hier de spelregels.

 1. Bij de naam van het doelwit staat hoe je hem/haar uit kunt schakelen (het moordwapen):
  a. Waterpistool: schiet je doelwit nat met een waterpistool. Dit mag alleen buiten!
  b. Kus des Doods: kus je doelwit op de wang of het voorhoofd.
  c. Verboden woord: laat je doelwit in een gesprek het woord uitspreken.
 1. Heb je iemand gedood: stuur een mail naar gotcha@nsvvheyendaal.nl met daarin de naam van het slachtofferlocatietijdstip!het moordwapen en een beschrijving van hoe de moord is gegaan (creativiteit wordt op prijs gesteld). De kill is pas geldig wanneer wij alle dikgedrukte bovenstaande gegevens via de mail ontvangen hebben. (binnen 12u na de kill!)
 1. Indien je gedood wordt lig je helaas uit het spel… Geef jouw target door aan je moordenaar (let op: voor mensen die vogelvrij zijn op het moment dat ze worden gedood gelden er andere regels, zie hieronder).
 1. Veilige zones: op deze plekken heb je immuniteit, dus kun je niet gedood met het waterpistool of de kus des doods. Immuun zijn voor het verboden woord of de opdracht is nooit mogelijk!
  – In de sportzaal (let op: kleedkamers, tribune  e.d. behoren dus niet tot de veilige zones)
  – Stilteruimtes van een bibliotheek
  – Gebedshuizen
  – Andere plaatsen, tijden en voorwaarden worden gedurende het spel bekend gemaakt.
 2. Om er voor te zorgen dat bij iedereen voldoende bloedlust wordt opgewekt en het tempo in het spel te houden, willen we jullie extra stimuleren om je mede-Heyendalers op te gaan zoeken en te doden. Daarom zullen diegene die te lang doen om toe te geven aan hun bloedlust vogelvrij verklaard worden. Wat houdt dit precies in?- Ten eerste: wanneer wordt je vogelvrij verklaard?
  Als je op 21 november om 23:59 jouw eerste target nog niet hebt gedood.- Ten tweede: als je vogelvrij bent verklaard kun je door alle overige deelnemers gedood worden. Dit kan door middel van een waterpistool of een Kus des Doods.- Ten derde: hoe zorg je ervoor dat je niet meer vogelvrij bent?
  Dit kan op drie manieren:
  1) Je doodt alsnog jouw target
  2) Je doodt iemand anders die vogelvrij is
  3) Je gaat zelf dood

  – Ten vierde: lukt het je niet om voor 24 november 23:59 een andere deelnemer te elimineren, dan zul je zelf dood gaan door passiviteit.

  – Ten vijfde: de moord van een vogelvrije deelnemer wordt door de moordenaar aan de Gotchacie doorgegeven, zoals hierboven beschreven. De deelnemer die de vermoorde vogelvrije deelnemer als slachtoffer had, zal van ons een nieuw target krijgen. Wij zullen deelnemers ook van een nieuw slachtoffer voorzien indien hun oorspronkelijke slachtoffer gestorven is door passiviteit.

Schroom niet bij vragen contact met ons op te nemen!

Veel plezier en geniet van het spel!

 

Met bloeddorstige groeten,

De Gotchacie