Wedstrijdronde 9: Een echte mannenavond en nog meer Heyendaal-derbies!

Dertien teams komen vanavond in actie, waarvan er acht mogen genieten van het thuisvoordeel. Er worden vanavond maar liefst twee bloedstollende derbies gespeeld. In de eerste ronde nemen D6 en D8 het tegen elkaar op. De prognose op de Nevobosite is een vijfsetter. Het belooft dus een zeer spannende wedstrijd te worden. De tweede derby van vanavond start om 21.30 in het RSC. Koploper D5 neemt het op tegen D4. Op papier zou het een makkelijke wedstrijd moeten worden voor de vrouwen van het vijfde, maar de dames van Ivo van den Nieuwendijk hebben vorige week al laten blijken dat ze zich niet makkelijk gewonnen geven. Zij verloren toen nipt van D3. Zij willen natuurlijk niet nog eens de winst net laten ontglippen en zetten alles op alles om puntjes van de koploper af te pakken. Genoeg spanning dus om naar de tribune te komen en de wedstrijden te aanschouwen!

Naast de spannende derbies, is er vanavond nog een unicum; alle herenteams die Heyendaal rijk is, hebben vanavond een wedstrijd. H3 speelt lekker veilig in het RSC, de andere vier herenteams verspreiden zich over de rest van het land om voor de winst te vechten. Met dertien spelende teams kan het niet anders dat het na de wedstrijden lekker druk wordt in Café Daen. Natuurlijk kan hier worden nagepraat over de wedstrijden, maar heb je ook weer een kans jouw doelwit uit te schakelen en stapje verder te komen in de Gotcha-competitie. Daarnaast is het belangrijk je lichaam alvast te laten wennen aan alcohol met het oog op aanstaande zaterdag. Kom je met minimaal 5 teamgenootjes naar Daen, dan krijg je een voucher waarmee je bij onze eigen Marijntje iets lekkers kan ophalen. Op de app lees je waar je je voucher voor in kan ruilen!

Wederom heel veel succes vanavond en we zien elkaar in Café Daen!