De spanning van gisteren zet zich door naar zinderende zaterdag!

Gisteren stond de tweede Heyendaal-derby op het programma. Het was een bloedstollende wedstrijd tussen D3 en D4. De dames van het vierde gingen onder leiding van Ivo van den Nieuwendijk goed van start en wisten de eerste set met een ruime voorsprong binnen te slepen. De tweede en derde set echter kregen ze het moeilijk en kwam er meer weerstand van het altijd fanatieke D3. De vierde set begon dan ook met een 2-1 voorsprong voor D3. In de vierde set werden de rollen echter omgedraaid en sleepte D4 de laatste set binnen. D3 won de vijfde set en mag zich daarmee de winnaar van de tweede heyendaal-derby noemen. Volgende week neemt D4 het op tegen Heyendaal D5. De dames van het vijfde zijn gisteren al gespot op de tribune om de nodige informatie in te winnen. Het belooft een spannende strijd te worden volgende week in het RSC.

Naast de Heyendaalderby hebben er gisterenavond natuurlijk meer teams mogen shinen. We zijn blij om te vermelden dat de meeste Heyendaalteams gisteren de winst hebben binnen gesleept. Dames 6 heeft hun tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Zetten ze deze stijgende lijn door naar volgende week wanneer zij het opnemen tegen Heyendaal D8? Dames 12 nam het op tegen Pegasus en wist alle vier de sets te winnen. Als kers op de taart werd hun wedstrijd gefloten door niemand minder dan Jelle Zwaag, wat resulteerde in deze prachtige foto.

Natuurlijk worden er niet alleen op donderdag, maar ook op zaterdag wedstrijden gespeeld. Aanstaande zaterdag treden er eindelijk weer zaterdagteams aan in het RSC. In de eerste ronde om 13.00 speelt D2 zielsalleen hun tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Zij nemen het op tegen Switch en kunnen daarbij alle aanmoediging gebruiken. De dames van het tweede hebben een patent aangevraagd op de vijfde set. Slechts een van de vijf wedstrijden resulteerde niet in een vijfsetter. Lukt het de dames morgen om de winst eerder binnen te slepen? In de tweede ronde zijn er niet één, niet twee, maar maar liefst drie wedstrijden te bewonderen. D1, H1 en H2 starten om 15.00 met hun wedstrijden. Zowel H1 als H2 staan op een mooie derde plek en nemen het morgen op tegen de koploper van hun poules. D1 is als een speer van start gegaan in de derde divisie. Zij staan nu op een prachtige tweede plek en nemen het zaterdag op tegen D.V.O., de nummer drie. Het beloven dus stuk voor stuk hele spannende wedstrijden te worden, die je eigenlijk niet mag missen. Kom gezellig samen met je teamgenootjes naar de tribune en moedig je verenigingsgenoten aan.

Natuurlijk kan je de uitslagen van de zaterdagteams ook voorspellen in jouw TOTO. Heb je je voorspellingen al ingevuld? Kom naar de tribune morgen om te kijken of je voorspellingen van deze spannende wedstrijden uitkomen!