Wedstrijdronde 8: tweede Heyendaal-derby! Ben jij erbij?

Het is weer een bomvolle donderdagavond. Elf teams kiezen vanavond weer voor groen. Van die elf teams spelen maar liefst zes teams thuis. Meer wedstrijden krijg je niet op de donderdagavond, dus kom allemaal naar de tribune om de thuisteams een hart onder de riem te steken. Nu moeten er natuurlijk veel donderdagteams zelf shinen in onder andere Ravenstein, Winssen en Nijmegen-oost. De zaterdagteams daarentegen hebben alle tijd om onder het genot van een lekker biertje de Heyendaalliederen te laten klinken en de punten met de groene teams mee te vieren. Extra motivatie om naar de tribune te komen is wellicht de tweede Heyendaal-derby van dit jaar. Dames drie zal het in deze tweede derby opnemen tegen dames vier. De dames van Cees Schonenberg zijn uitstekend van start gegaan en staan nu, hoe toepasselijk, op een mooie derde plek. De vrouwen van het vierde staan momenteel op de elfde plek en zijn er dus op gebrand om de punten binnen te slepen. Lukt het hun om punten van D3 af te pakken? Kom erachter op de tribune! Daar kan je gelijk zien of je voorspellingen van de TOTO helemaal kloppen en hoeveel punten jij deze week binnensleept. Vorige week is de stand weer op nul gegaan, dus je maakt nog alle kans om deze maand de TOTO-winnaar van de november te worden.

Na alle wedstrijden is het weer tijd voor een gezellig borrel in Café Daen. Hier zijn natuurlijk niet alleen alle spelende teams welkom, maar ook alle andere Heyendalers. Kom met tenminste vijf teamgenootjes en ontvang een voucher voor iets lekkers. Ben je benieuwd wat jij met je voucher kan verzilveren? Hou dan de Heyendaalapp in de gaten!

Fiere Heyendalers, heel veel succes vanavond! We zien jullie in het RSC en Café Daen.