Wedstrijdronde 7: Eerste Heyendaal-derby, nieuwe kansen in de TOTO, laatste kansen voor de merchandise!

Vanavond trekken acht teams weer hun groene tenue aan. De meeste teams zullen het opnemen tegen Vocasa. Daar waar H3 en D4 de paarse shirtjes  ontvangen in het RSC, reist D7 af naar Neerbosch-oost om een bezoekje te brengen aan de VoCaSa-hal.  H5 gaat naar het altijd gezellige Millingen a/d Rijn om daar Switch een bezoek te brengen. De prognose zegt 2-3 winst voor onze mannen van het vijfde. Lukt het de heren de eerste winst van het seizoen binnen te slepen? Naast H3 en D4 spelen D10, D8, D9 en D11 thuis in het Radboud Sportcentrum. D10 neemt het op tegen Voreo en D8 zal de strijd aan gaan met Tweestroom. De spannendste wedstrijd van vanavond wordt gespeeld door D9 en D11. Zij nemen het namelijk op tegen elkaar en spelen daarmee de eerste Heyendaal-derby van het seizoen! Om 21.30 gaat deze wedstrijd van start dus verenig u op de tribune om dit spektakel te aanschouwen.

Na alle wedstrijden zijn alle spelers en toeschouwers natuurlijk van harte welkom in Café Daen. Daar zullen we gezellig een drankje drinken. Kom met minimaal vijf teamgenootjes en krijg een voucher voor een lekkernij. Benieuwd wat de lekkernij is? Houd dan de app in de gaten!

Graag willen we jullie er ook nog even op attenderen dat er weer een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat de TOTO van oktober weer op nul gaat en dat jij weer kans hebt om de TOTO-winnaar van de maand november te worden! Zorg dat je een half uur voor aanvang van de wedstrijden de TOTO hebt ingevuld en wie weet ga jij er aan het eind van deze maand met de felbegeerde prijs van door!

Naast al dit wedstrijdspektakel brengen we voor de laatste keer de verkoop van de merchandise onder de aandacht. De truien, tassen en sokken worden al massaal ingeslagen. Vandaag is de laatste dag dat je deze Heyendaalattributen kan aanschaffen.  Natuurlijk zal er aan het begin van 2017 een tweede verkoopmoment zijn, maar dit geldt enkel voor de truien en de tassen. De lustrumsokken schaf je alleen nog maar vandaag aan. Dit collectorsitem kan niet ontbreken in jouw klerenkast dus vul snel het bestelformulier in!

Aan alle teams die spelen vanavond heel veel succes! De overige leden zien we graag op de tribune om alle Heyendaalteams naar de overwinning te schreeuwen.

Tot vanavond allemaal!