Wedstrijdronde 6: Thirsty Thursday

Vanavond is het tijd voor de eerst Thirsty Thursday van het seizoen en het wordt een drukke avond. Er mogen maar liefst  11 teams strijden voor de overwinning!

De dames van Marc en Dion mogen vanavond de grootste reis maken. Zij zullen in Beneden-Leeuwen aantreden tegen Isala’77 DS 3. De afgelopen wedstrijden hebben ze nipt met 3-2 verloren, dus vanavond zullen ze dit zeker willen omkeren.
Heel iets dichterbij huis mag Dames 4 in actie komen tegen Atalante DS 1. Na twee weken rust zijn de Dames vast beraden om de eerste punten van het seizoen binnen te slepen.

Lent kleurt vanavond groen. Twee teams mogen de Waal oversteken om de punten daar op te halen. Dames 9 zal om 19.30 het spits afbijten tegen D.V.O.L. DS 1. Zij zullen er alles aan doen om hun lijn van overwinningen voort te zetten tegen de nummer 11 van hun competitie.
Om 21.00 is het de beurt aan Dames 10. Zij zullen het opnemen tegen het tweede team van D.V.O.L. dat vorige week hun eerste puntje heeft laten liggen. Zullen onze meiden ze meer punten afhandig kunnen maken?

De laatste uitwedstrijd zal in Nijmegen zelf worden gespeeld. Dames 8 mag spelen tegen VoCASA DS 6. Vorige week hebben de dames hun eerste overwinning van het seizoen geboekt en zijn nu vastberaden om dit vast te houden.

In onze eigen kolkende, groene arena zullen vanavond maar liefst zes wedstrijden te zien zijn.
De dames van Cees zullen om 19.45 de strijd aangaan met de meiden van VoCASA DS 4. Zullen onze dames de jonkies kunnen verslaan en nog verder klimmen in het klassement?
Tegelijkertijd kan ook dames 6 aangemoedigd worden naar hun tweede overwinning van het seizoen. Zij zullen spelen tegen Kidang DS 3 dat dit seizoen nog niet heeft weten te winnen. Onze dames zullen er alles aan doen om dit zo te houden.
In de eerste ronde zijn er ook heren te bewonderen. Heren 4 mag hun kunsten vertonen tegen Switch’87 HS 2.  Vorige week hebben de mannen een punt gepakt van de nummer 1. Vanavond zullen ze er dan ook op gebrand zijn om dit gevoel vast te houden en de overwinning binnen te slepen.
Om 21.30 mag het andere team van Switch’87 het in de zelfde competitie op nemen tegen onze mannen van het vijfde team.  Na het opkrikken van het testosteron tijdens de teamavond, zijn ze klaar om een harde strijd te leveren voor de overwinning.
Naast de mannen mogen ook de dames van het elfde laten zien wat ze kunnen. Zij zullen spelen tegen VoCASA DS 10. Zal het weekje rust hebben geholpen om hun tweede overwinning van het seizoen te pakken?
Ook de dames van Matthijs en Robin mogen in de tweede ronde aantreden. Zij zullen strijden tegen Boemerang Komeet DS 1 om de vijf punten in Nijmegen te houden en de klim naar de top in te zetten.

Naast dit mooie en drukke programma voor vanavond, is er ook veel te beleven op de tribune waaronder de eerste volleybalbingo van het jaar. Kom dus vooral naar de tribune en moedig onze teams, en hun mini’s, aan!
Om goed voorbereid voor de dag te komen, is het invullen van de TOTO een aanrader. Naast de goede indruk die je maakt op andere Heyendalers, kun je ook nog de TOTO-winnaar van oktober worden