Het is alweer tijd voor de vijfde wedstrijdronde van dit seizoen! Zes Heyendaalteams zullen vanavond pogen de felbegeerde vijf punten binnen te slepen.

Onze mannen van Heren 3 zullen naar het pittoreske Druten vertrekken om het op te nemen tegen DVV H2. Vorige week hebben de mannen geen punten kunnen scoren, dus ze zullen er vanavond alles aan doen om dat niet nog een keer te laten gebeuren. De andere uitwedstrijd van vandaag wordt gespeeld door Dames 7. Zij zullen de verre reis naar Beneden-Leeuwen maken om het eerste damesteam van Isala aan te pakken om 21:15. Kunnen ze net als vorige week de winst binnenslepen?

In het sportcentrum spelen vanavond vier teams thuis. Om 19.45 neemt Dames 8 het op tegen Switch DS2. Dames 8 heeft tot nu toe nog niet veel punten gepakt, maar daar brengen ze vanavond ongetwijfeld verandering in. Heren 4 krijgt vanavond om 19.45 bezoek van Ikaros H1. Ook deze week zullen de mannen weer strijden voor de overwinning. Pegasus DS4 komt om 19.45 naar het RSC om het op te nemen tegen ons eigen Dames 3. Onze dames hebben vorige week nipt verloren, maar vanavond gaan ze er vol frisse moed tegenaan. De laatste wedstrijd van vanavond zal gespeeld worden door Dames 10. Zij nemen het op tegen Pegasus DS10. Vorige week wonnen de dames met 4-0. Zullen zijn dit vanavond weer voor elkaar krijgen?

Ben je nou benieuwd hoe alle wedstrijden zullen verlopen? Heb jij zin in een avondje volleybal kijken? Kom dan naar de tribune en moedig onze dappere teams aan! Vergeet ook niet om de TOTO in te vullen. Wie weet word jij wel de TOTO-winnaar van oktober!

Na alle wedstrijden hopen wij jullie allemaal weer te zien in Café Daen. Voor alle teams die tenminste met vijf spelers zijn, is er een pitcher om op te halen bij de bar. Heb je zaterdag gespeeld en wil je ook graag je dorst lessen in Café Daen? Neem je teamgenootjes mee, want als je met vijf of meer bent krijg jij ook een pitcher!