Op deze mooie donderdag vindt alweer de vierde wedstrijdronde van dit seizoen plaats. Maar liefst elf Heyendaalteams trekken vanavond weer hun volleybalspullen uit de kast. Heyendaal D7 start om 19.15 als eerste met hun wedstrijd in het altijd gezellige Groesbeek. Om 19.45 gaat zoals gebruikelijk het volleyballen in het sportcentrum van start. Maar ook in Bemmel zal D3 om 19.45 beginnen aan hun wedstrijd tegen Kidang. D8 en H3 nemen het in de eerste ronde in het RSC allebei op tegen Touché. D8 is stroef van start gegaan, maar zijn er op gebrand om vanavond de eerste winst binnen te slepen. H3 heeft de vorige wedstrijd in een zinderende vijfsetter de winst binnen gesleept. Lukt het hen weer om de winnende punten in Nijmegen te houden? Naast D8 en H3, is in de eerste ronde ook D10 aan de beurt. Zij nemen het vanavond op tegen Trivos. Zij zijn niet het enige team dat het opneemt tegen de vereniging uit Wijchen. Maar liefst vier teams spelen vanavond tegen deze groene shirtjes. Zo ontmoeten H5 en D11 elkaar in de Arcus en krijgt D12 het zevende dames team van Trivos op bezoek in de tweede ronde in het RSC. Naast D12 spelen D9 en D6. Zij nemen het op tegen de twee andere verenigingen van Nijmegen, Pegasus en Vocasa. Bij Pegasus D6 zitten een hoop bekende gezichten. Lijkt het jouw leuk om de oude Heyendalers weer een keer aan het volleyballen te zien? Kom dan naar de hal! De mannen van het vierde vertrekken vanavond naar Millingen a/d Rijn. Kortom er zijn weer een hoop wedstrijden waar je je TOTO voor kan invullen. Cees Schonenberg (H2) gaat op dit moment op kop, maar het zit heel dicht bij elkaar. Vul de TOTO in en maak kans op de titel totowinnaar van de maand oktober. Kom vanavond gelijk naar de tribune om te kijken of jouw voorspellingen uitkomen en natuurlijk om de teams van vanavond aan te moedigen!

Na alle wedstrijden hopen wij jullie allemaal weer te zien in Café Daen. Voor alle teams die tenminste met vijf spelers zijn, staan overheerlijke shotjes klaar. Mocht je afgelopen weekend op Super Saturday je volleybalkunsten al hebben laten zien, maar wil je wel graag shotjes? Dat is natuurlijk geen probleem, kom met minimaal vijf teamgenootjes naar Café Daen en je ontvangt een voucher!